Barát Csaba blog

Számomra legjobb PC házak 2019-ben

2019. november 25. - BCS911

Kíváncsiságból sok PC házat átnéztem a magyar piacon. A rengeteg közül számomra ezek a legértelmesebb és legjobb PC házak 2019-ben. Az áruk kifejezetten hasonló.

A négyből háromnak a csend szó is benne van a nevében, ebből látszik, hogy ezek a csendesebb házak közé tartoznak. De a légáramlással nem lesz gond, mivel mindegyikbe kifejezetten sok ventilátor pakolható. Például mindegyikbe lehet előre tenni 2 db. 14cm ventilátort, és akár felülre is párat, az egyiknél pedig akár oldalra is, ha levesszük az oldalsó lyukat letakaró műanyag lemezt, habár ebben az esetben máris sokkal hangosabb lesz.

Ami kifejezetten fontos, hogy mindegyikben porvédő rácsok is vannak, a legfontosabb helyeken.

Az első háromban vékonyabb hangelnyelő szivacsok is vannak, ami nagyjából arra jó, hogy 1-2 decibellel lejjebb menjen a hang és egy kicsit változtat a kijutó hangon, például a kijutó hangban kisebb lesz a magas tartomány.

De a hang szempontjából a legfontosabb az, hogy milyen fordulatszámon járatjuk a ventilátorokat átlagos munkánál és milyen fordulatszámon játék közben. Voltaképpen ki kell tapasztalni, hogy menyire alacsony fordulatszámon vagy százalékon kell járatni a ventilátorokat ahhoz képest, hogy a gépben lévő eszközök hőmérséklete még a normális tartományban maradjon. És persze olyan ventilátorokra van szükség amelyeket alacsony fordulatszámra is le lehet vinni.

Természetesen egy proci ventilátornál az is fontos, hogy ne csak alacsony, de magas fordulátszámra is képes legyen. A kis mini alap proci hütőket érdemes lecserélni egy normálisabbra. De szerintem nem muszáj a brutálisan nagy proci hütőket venni, bőven elég egy COOLER MASTER - HYPER TX3 méretü is, plusz az ehhez hasonlóknál már belépünk abba a kategóriába ahol könyen letudjuk cserélni a hütőbordán lévő ventilátort, ha baja lesz.

984c0c2a78a5284a3ed908683249e44f.jpg

Plusz sokat számíthat a táp ventilátorának a fordulatszáma, mert 1-2 nagyon drága tápot kivéve abban nem tudjuk állítani a ventilátort, ezért lehet, hogy a táp ventilátor lesz a leghangosabb.

Ami még zavaró lehet, hogy játék közben állandóan erőteljesen fel-le megy valamelyik ventilátor fordulatszáma. Ez esetleg megoldható programból, hogy bizonyos hőfok felett vagy játék közben menjen inkább mindig ugyanabban a magas tartományban vagy pedig a hardveres ventilátorvezérlőt feltekerni játék előtt.

Ha a PC hátulja közel van egy falhoz (például fél méter), akkor ahhoz a falhoz érdemes odatenni egy hangcsillapító szivacsot, hogy a falról egy kicsit rosszabbul verődjön vissza hozzánk az a visszhang ami a gép hátuljából kijön. Nem igazán veszi lejjebb a decibelt, de egy kicsit talán kellemesebb lesz.

BE QUIET! - SILENT BASE 600 - 33E forint

be_quiet_silent_base_600.jpg

 

Antec P101 Silent - 32E

antec_p101_silent_ajto.jpg

 

Cooler Master Midi - Silencio S600 - 28E

cooler_master_midi_silencio_s600.jpg

 

SHARKOON - AI7000 Silent - 27E

sharkoon_ai7000.jpg

 

BE QUIET! - PURE BASE 600 - 26E

be_quiet_pure_base_600.png

 

Politikai céljaim (T50)

Az alábbi listában összeírtam a fő politikai céljaimat. Sajnos valószínű, hogy ebből semmit nem fogok tudni megvalósítani.

- Oktatási rendszer rendkívül nagy mértékű megváltoztatása.

- Egészségügyi rendszer megváltoztatása.

- Minden felesleges, minden nem életbevágó állami kiadás megszüntetése, beleértve például művészek, zenészek, filmesek, profi sportolók, egyházak állami támogatását is.

- Adók csökkentése.

- Oltási kötelezettség megszüntetése, valódi beteg követés az oltásoknál. Valódi információk megosztása az oltásokról az állami médiában.

- Csak 1 darab állami tv csatorna és 1 darab állami rádió csatorna a sok helyet.

- Valódi dokumentumfilmek, valódi igazságok az állami csatornákon független emberektől. Továbbá oktató műsorok a helyes erkölcsről és a valóban helyes logikákról.

- Az állami és más médiában minden hónapban lebeszélni az embereket a cigiről, alkoholról, durvább drogokról, és mindenféle káros függőségről, mint például a játék vagy az evés függőség.

- Országot járó speciális munkás csapatok, a kis összegű problémák villámgyors megoldására Például zebra létrehozása, fedett buszmegálló létrehozása, falak, járdák rendbetétele. Sokkal kevesebb papírmunkával, sokkal kevesebb engedéllyel.

- Állami dolgozóknál minden bónusz megszüntetése a visszaélések miatt, egyszerűen csak normális fizetés.

- Több szintű kötelező minimálbér, minél kisebb a cég, annál kisebb minimálbért kelljen fizetnie.

- Gazdasági piaci verseny helyzetek igazságosabbá tétele.

- Globális több szintű kötelező minimálbér támogatása, elsősorban azért, hogy a nagy cégek ne tudják kihasználni a gyengébb országokat.

- Mesterséges rádiósugárzások csökkentése. Például wifi, tv, rádió, 5G.

- Nagyon erős motorkerékpárok és nagyon erős sport autók betiltása közutakon, pontosabban kötelezően korlátozni a max sebességüket.

- Globális születés szabályozás törvény támogatása, ami voltaképpen csak a túlszaporodó országokat érintené, 1 nő = max 2 gyerek.

- Repülőgépek számának csökkentése globálisan.

- Nagyon apró pénzügyi támogatás a kertben lévő fák és zöldségtermesztés után.

- A nyugdíjrendszer megszüntetése, helyette csak egy egyszerű öregségi támogatás. De ha valaki az átlagtól gazdagabb, azoknak ez nem járna.

- Szavazási rendszer megváltoztatása, csak azok szavazhassanak és csak azok indulhassanak komoly állami pozícióra, akik átmennek egy erkölcsi és logikai teszten.

- Betiltani azt, hogy a gazdag emberek sok házat felvásároljanak. Mert emiatt sokkal rosszabb lesz a lakhatási helyzet.

- Az alkoholos italokat betiltani nagyon sok áruházban, csak nagyon kevés helyen lehessen alkoholt venni.

- Ha sikerült sokkal jobbá tenni a gazdasági rendszert, akkor államilag építeni egy ingyen házat vagy biztosítani egy üres ingyen házat minden embernek aki betöltötte a 18 éves kort.

- A bankok számára kizárólag olyan kamatokat engedni, hogy a teljes pénzvisszafizetés nem haladhatja meg a felvett pénz 120%-át.

- Eltörölni azt a kötelezettséget, hogy a diplomához nyelvvizsga kelljen.

Az isteni út alapján kell szavazni (T49)

A fejlett társadalomhoz szükséges az erkölcs, az isteni út követése. Itt fontos megjegyeznem, hogy az internetes válaszolgatások alapján és a szavazások alapján sok hívő és egyéb ember, mintha az erkölcsöt és a szeretetet összekeverné a fogyatékos bűnpártolással. Ha nagyon sok ember nem követi az isteni utat, akkor a társadalomban nagyon sok ember önmagával és másokkal káros dolgokat csinál, és ha éppen hatalomra kerül, akkor a közösség segítés helyet állandóan csak azon fog járni az agya, hogy hogyan lophatna és hazudhatna minél többet, főleg akkor, amikor látja azt, hogy a szavazók többsége ezek ellenére is hajlandó rengetegszer megválasztani. Az isteni útat követő közösségben sokkal nagyobb lesz a rend, a kiszámíthatóság, a biztonság érzet, a boldogság érzet. És ezek automatikusan hozzák magukkal a fejlődést, a gazdagságot, és az egy főre jutó gdp is magas lesz. A legutolsó gyári munkás is gazdagon és boldogan fog élni, és a benne munkálkodó isteni út követés miatt azon fog gondolkodni, hogy miket tehetne meg másokért, és mik azok a káros dolgok amikre NEMET kell mondani! Nagyon fontos felfogni, hogy ebben a világban megdöbbentően sok a káros dolog, külön fejlődni kell ahhoz, hogy az ember ezeket felismerje és nemet mondjon rájuk.

Fontos kiegészítés, hogy az isten szó alatt sok esetben nagyon bonyolult dolgokra gondolok, de az egyszerűség kedvéért inkább az isten szót vagy az isteni út szavakat használom. Igen tudom, ez kissé béna és megtévesztő tud lenni.

Aki az isteni útat követi az alapból nem szavaz olyan emberre akiről tudja, hogy hazudik vagy lopkodja az adófizetők pénzét vagy hasznos fejlesztések helyett inkább hülyeségekre költi azt a rengeteg pénzt! Akkor sem szavaz ezekre, ha például két lopkodós jelöltnek 45%-50% előzetes népszerűsége van, és a becsületes vagy sokkal becsületesebb harmadik vagy negyedik embernek csak 5%-a. Ráadásul ha a többség az isteni útat követné, akkor a becsületesnek lenne nagy százaléka, a 2 nagy lopkodó pedig nagyon keményen visszaesne, főleg akkor, ha már voltak hatalomban és a hatalomban kiderült, hogy borzalmas vezetők. Ilyenkor alapból váltani kell minél gyorsabban egy következő emberre, valakire, aki még nem volt hatalomban, és nem jellemzi a hazudozós, lopkodós, pszichopata stílus.

Az megint más, amikor valaki még nem tudja, hogy az adott népszerű ember valójában hazudozó vagy akár lopkodó, fejlődést visszafogó vagy akár romboló. De egy ciklus után, 4 év alatt vagy 5 év alatt illik tájékozódni és rájönni erre!

Tudjuk azt, hogy nagyon sokan szándékosan is képesek szörnyű vezetőkre szavazni, sokadjára is. Miért van ez? Ennek egyszerre több oka lehet, az adott ember nem követi az isteni útat, nem képes felfogni az alapszintű erkölcsöt, nem képes felfogni a helyes logikát. De nagyon sokszor elsősorban az van mögötte, hogy rettegnek attól, hogy felesleges szavazatot adnak le, hogy nem az a ló nyer, akit ők bejelölnek. Ezek az emberek ezt helyes logikának hiszik, de egyértelmű hogy ez teljesen helytelen logika, hiszen egyszerűén annyi fog csak történni, hogy továbbra is rossz lesz, mert a rosszat tartják hatalomban újra és újra. Vagyis valójában az ő szavazatuk az elveszett, értelmetlen szavazat. Plusz sok emberben van egy fajta lustaság, nem akarják megerőltetni az agyukat, ezért nagyon utálnak harmadik vagy negyedik emberre váltani, akkor is ha egyébként rendkívül szörnyű rendszerben élnek. Szívesebben szenvednek és szívesebben maradnak sokkal szegényebbek, csak nehogy komolyabb agyi munkát kelljen végezni. Ráadásul minél öregebb az ember, ez az agyi lustasági jelenség annál erősebb lehet.

Ha fiatalabb korban nem sikerül sok embert az isteni út követésére programozni, akkor a 10 milliós lakosságban később sok millió olyan öregember lesz, akik sokadjára is hazug vagy akár nagyon gonosz és tolvaj politikusokra szavaznak. És mivel a szavazási rendszer nincs hozzá kötve erkölcsi és logikai teljesítményhez, hanem bárki szavazhat, ezért a többségi hibás ember MINDENKINEK rosszabb, szegényebb, boldogtalanabb, veszélyesebb országot szavaz meg újra és újra.

Nem teljesen ide tartozik, de rendkívül fontos, hogy aki az isteni útat járja, az nézegesse azt a lehetőséget, hogy hogyan tud szerveződni, csatlakozni, dolgozni ügyeken. Az isteni útat járóknak igyekeznie kell elfoglalni a hatalmi pozíciókat. Mert ha a jól működő emberek nem foglalják be a hatalmi pozíciókat, akkor azokat automatikusan a káros, rosszul működő emberek foglalják be, ez pedig MINDENKINEK rossz.

Ha nem tartjuk az isteni útat, akkor egyértelműen egy rosszabb világot hozunk létre magunknak. Ha pedig van túlvilág és van ellenőrző rendszer, például akkor, ha egy számítógép által generált világban élünk, akkor nem csak ezt a világot tesszük rosszabbá, de még a túlvilágon is egy pokoli helyre kerülhetnek azok, akik tudatosan bűnpártoló módon szavaztak!

Nagyon sok dolognál nehéz eldönteni, hogy mi számít helyesnek az isteni út szempontjából, az ilyen bizonytalan esetekben érdemes engem megkérdezni.

baratcsaba@gmail.com

Gyerek korban elrontott programok (T48)

Ha valakit gyerekkorában félreprogramoztak, azok közül sokan egész életükben ragaszkodnak ehhez a félreprogramozott, ostoba állapothoz. Ha esetleg cigiző vagy alkoholt ivó emberről van szó, akkor pláne szeret maradni a hülyeségeinél. Annak hiába mondod 50 éven keresztül is, hogy ez meg az mérgező, nem érdekli, vagy még meg is magyarázza, hogy miért nem számít az ami egyértelműen mérgező. Az olyan vadbarom képes egész este, de nap közben is egy városban nyitva tartani az ablakot, de még ajtót is, hogy 1-2 fokkal hátha hűvösebb lesz napközben, és csinálja ezt akkor is, ha egyébként van légkondija. Az ilyen nem fogja fel, hogy a levegő tele van füsttel, porral és egyéb mérgező dolgokkal. Szobanövényt és légtisztító gépet nem fog használni, mert az neki pénzkidobás és teljesen felesleges baromság. Az ilyen mindig szereti hallgatni a rádiót és a tévét, de ezekből semmit nem tanul, bár valóban hasznos műsorok ritkán vannak. Plusz ezzel egyébként sikeresen hozzájárul ahhoz is, hogy a gyereke ne tudjon normálisan tanulni és bármi egyebet koncentráltan csinálni, mert mindig járatja a rádiót és a tévét. Mert ő egy vadbarom, akinek ez jár, akkor is, ha ezzel a saját gyerekéből egy idegroncsot csinál. Ha esetleg az ilyen vadbarom már képes számítógépet használni, akkor jellemzője, hogy azon is mindig rádiót vagy hangos zenét hallgat. Sok esetben jellemzője az is, hogy soha nem szokik le a cigiről vagy az alkoholról, akkor sem, ha már kisebb vagy komolyabb egészségügyi problémái vannak. Ha lecsökkenti az adagot arra, hogy ezekből naponta vagy hetente csak egyszer fogyaszt, onnantól ő már szuper egészséges életmódúnak gondolja magát. További jellemzője szokott lenni ezeknek a fogyatékosoknak, hogy szeretnek akár naponta is fagyit vagy egyéb édességet enni, például olyan indokkal, hogy ő keményen dolgozik, ezért ennyi jár neki. Fogyókúrázni úgy akar, hogy nem tornázik, vagy csak 5 percet, és nem vezet semmi statisztikát, mert az neki bonyolult. Ha komolyabb betegsége van, akkor sem hajlandó komolyan fogyókúrázni, inkább évtizedekig próbálgatja a semmit nem használó megoldásokat. Öreg korában simán átverik a mindenféle csodamegoldást kínáló értékesítő csalók. Jellemzően csak olyan pártra szavaz, amelyiket minden nap nyomatnak a tévében. Saját családjával sokszor végtelenül bunkó, de előfordul, hogy másoknak és mások hülye szokásainak próbál megfelelni, akkor is, ha mérgező hülyeségről van szó. Ha magyar emberről van szó, vagy valami szlávról, akkor jellemzője lehet az is, hogy mindenfele csúszópénzt igyekszik fizetni, főleg az orvosoknak, annak ellenére, hogy fizeti az egészségügyi adót. De fél attól, hogy a magyar orvos az nagyon gonosz és ezért majd jól megszívatja, ha nem ad neki pénzt. Alapvetően éttermekben is félelemből fizet borravalót, habár ez igaz nyugat európai emberekre is. Néhány ázsiai országban ez még nem így van, de az idő múlásával lehet hogy ott is sikerül lesüllyedniük erre a pondró szintre. Amit alapvetően mindig a leghülyébb emberek kezdenek és terjesztenek. Olyan láthatatlan dolgok, hogy a wifi és egyéb sugárzások károsak, azt jellemzően az ilyenek már semmilyen szinten nem fogják fel. Ha 10 év alatt nem halt bele a sugárzásba, akkor onnantól kezdve az neki egészséges. Világlátása két fajta szokott lenni, ostoba vallástalan vagy ostoba vallásos, mert alapvetően mindegy hogy micsoda, abban jellemzően ostoba és felszínes. Sok egyéb gyakori jellemző szokott még lenni, nehéz lenne mindet felsorolni, de azért még néhányat megemlítek, szóval gyakori, hogy az ilyen szerint minden tüntetés hülyeség, minden párt egyforma, minden politikus egyforma, mindenki lop. Ha a szomszéd, az átlagos senki, a Józsi politikusnak indul, az is biztos csak átveri az embereket és kizárólag a pénzt akarja és biztos csak élősködni akar. És fontos, hogy szerinte soha, semmi nem sikerülhet, soha, senkinek nem lehet semmi esélye az 1-2 legnagyobb párt ellen. Amit te megtehetsz, azt inkább tegye meg az állam vagy inkább valaki más. A gyerek az sok pénzbe kerül. A vitaminok azok hülyeségek és pénzkidobás, vagy már szokott lenni az a szint, hogy a vitaminok mérgezőek, meg a tévé is megmondta, hogy mérgező, ezért ő soha nem hajlandó vitamint szedni. A sör és a bor egészséges, mert valamelyik retardált magyar orvos azt mondta neki.

Ja és még vannak azok is, akik egész életükben identitás zavarosak és/vagy deviancia kedvelők lesznek.

Az elmélet az nem tény! (T47)

A nem bizonyított felvetéseket nevezzük elméletnek. Ha egy elméletet sikerül bizonyítani, onnantól nevezhetjük ténynek is. Rendkívül fontos, hogy a bizonyítás képes legyen kizárni mindenféle egyéb alternatívát.

A világban sokan összekeverik az elméletet a tényekkel. Ennek egyik oka, hogy a médiában sokszor hiányosan és felületesen közölnek elméleteket. Például amikor az adott elméletről beszélnek, nem teszik hozzá azt, hogy az még mindig csak elmélet, annak ellenére is, hogy már sok tulajdonságot tudnak az adott fizikai jelenségről. Vagy nem teszik hozzá azt, hogy ugyanabban a témában más elméletek is vannak.

Például a gravitációnak sok tulajdonsága ismert, de az alapvető működési elvére csak elméletek vannak. Vannak erősebb és gyengébb elméletek. Minél több adat támaszt alá egy elméletet, az annál erősebb a többi elmélethez képest. Vannak elméletek amelyekhez egyetlen mérhető adat sincs és vannak olyan elméletek amelyekhez rendkívül sok mérhető adat van, de ennek ellenére még sem nevezhető ténynek, mert az adott elméletnél még mindig meg van az esélye annak, hogy valójában máshogyan működik vagy máshogyan történt a múltban, mint ahogyan az elmélet feltételezi.

Nagyon sok ember azt hiszi a világban, hogy az ősrobbanás elmélet az egy bizonyított tény, pedig valójában az ősrobbanás az csak egy elmélet, ráadásul nagyon sok elmélet van az ősrobbanás elméleten belül is. Az ősrobbanás előtti létezésre és az ősrobbanás utáni tágulásra is nagyon különböző elméletek vannak. Például, hogy az ősrobbanás előtt egy másik univerzum volt, ami az összehúzódás miatt szétrobbant. De a média hatása miatt, vagy éppen a közösség hibás információ átadása miatt, nagyon sokan azt hiszik, hogy kizárólag egy darab ősrobbanás elmélet létezik, az, amely szerint az ősrobbanás előtt a tökéletes semmi volt. Ebben az esetben pont az egyik leggyengébb ősrobbanás elméletben hisz nagyon sok ember, mivel ebben az esetben megtörne az ok-okozat. Sok olyan elmélet van amely szerint nem volt ősrobbanás, vagy ha volt is nagy robbanás, az nem az egész univerzum, hanem csak egy része. Mivel a legnézettebb média felületek sok esetben csak a legnépszerűbb elméletekkel foglalkoznak, ezért rendkívül sok ember semmit nem tud a többi elméletről.

Az elméletek és tények közti zavarokért nem csak a média felelős. Nagyon sok ember nem mer vagy nem tud különbséget tenni elméletek és tények között. Az ilyen emberekre jellemző, hogy azt a variációt fogadják el amit szerinte a legtöbben elfogadnak vagy amit híres vagy amit egy nagy hatalmú ember mond. Sok esetben még akkor is a többségnek ad igazat, ha a többség egyértelműen téved. Erre a jelenségre nagyon jól rámutat az Asch pszichológiai kísérlet.

Resident Evil 2 Remake, Leon-A végigjátszás S+ rang nehéz fokozaton (T46)

Resident Evil 2 Remake, Leon-A végigjátszás S+ rang NEHÉZ fokozaton

--------------------

PC-s verzió
2 óra 9 perc lett ezzel a végigjátszással.
A lazább megoldással 2 óra 16 perc.

Az S+ rangot kifejezetten nehéz elérni nehéz fokozaton! 2 óra 30 perc alatt kell lenni és max 3 mentést szabad, ráadásul az ellenfelek keményebbek és kevesebb táska van!

--------------------

re2_s_plusz_rang_nehez_fokozaton.jpg

 

Tovább

Resident Evil 2 Remake Leon-A, S+, 2h33m, teljes pályabejárás (T45)

Ez a videó nagy segítség a kezdő játékosoknak, sokat tanulhatnak belőle. Teljes pályabejárás, mindenféle dolog felszedve, ráadásul mindezt úgy, hogy meg van az S+ rang 2 óra 33 perc alatt. Ami majdnem 1 órával kevesebb mint ami kell az S+ ranghoz!

Az eredeti Resident Evil 2 zenével szerintem sokkal jobb vinni a játékot

 

Resident Evil 2 Remake, Leon-A végigjátszás, S+ rang (T44)

Ezt a végigjátszást voltaképpen magamnak csináltam, hogy sikerüljön az S+ rang, és voltaképpen már nincs kedvem kijavítani benne a helyesírási hibákat és esetleg 1-2 egyéb apró hibát. De azért megosztom, mert elvileg sok embernek hasznos lehet!

Resident Evil 2 Remake, Leon-A végigjátszás

--------------------

Normál fokozat
PC-s verzió

--------------------

Fontos tanács a játékhoz:
- Ha egyet belelövünk a zombi fejébe, akkor azzal megtudjuk annyira zavarni, hogy elfuthatunk mellette.
- Ha van elég hely, akkor ne harcoljunk, hanem csak simán fussunk el a szörnyek elől.
- Egyes tárgyakat védekezésként tudunk használni, amikor biztosan megharapna egy szörny, ilyenkor a szpészt kell lenyomni, amikor felugrik egy pillanatra a jelzés. Ez hasonlít a Resident Evil 1 Remake védekező megoldásához.
- Különböző dolgokból és azok kombinációjából tudunk majd töltényeket létrehozni, ez hasonlít a Resident Evil 3 tölténykészítő megoldására, csak sokkal egyszerűbb.
- Az emeleteket az angol szerint írom, vagyis a földszint az az első emelet!
- Elvileg, ha 3 óra 30 perc alatt és max 3 mentéssel teljesítjük a játékot, akkor meg lesz a legerősebb S+ rang.
- Ezzel a végigjátszással az S+ rangot sikerült elérnem, 3-mat mentettem. 2 óra 52 perc lett a végigjátszásom. Szóval az S+ rang akkor is megvan, ha bejárjuk az egész pályát és valamennyire hibázni is lehet. Tájrentnél és egy másik helyen a continou automata visszatöltést is használtam, ami elvileg így 5-10 perc időveszteséget is okozott és ezt nem számolta be a rendes mentésbe!
- A játék elején 1-2 helyen érdemes pisztoly lövésekkel leszakítani a zombik egyik lábát, például a könyvtárban, mert ott akkor könnyebb lesz mászkálni!

--------------------

re2_remake.jpg

Tovább

Rendkívül sok magyar ember féregszerű viselkedése (T43)

Nem lehet felmérni, hogy ez mennyi magyar emberre jellemző, de ha valaki tartalmat csinálgat az internetre, állandó jelleggel találkozhatsz ezzel a jelenséggel. Plusz gyerek korban is tapasztalható rendszeresen. Az az egy biztos, hogy nagyon sok magyar ember így működik, mert interneten naponta megfigyelhető. De lehet, hogy más országban is pont így működik, esetleg az arányuk is hasonló, de azt nem tudom.

Akikről szó van, azok egyértelműen hülyék, de ezt ők önmagukon nem veszik észre. És ezt a fajta mély hülyeséget az IQ teszt nem nagyon tudja kimutatni. De ez a fajta hülyeség és aljasság elég ahhoz, hogy egy hosszabb idő után egész országok tűnjenek el. Plusz az ilyen emberek sokszor tele vannak aljassággal, gonoszsággal, bosszúvággyal. Egy részük tudja magáról, hogy aljas, egy másik részüknél ezt a fajta gonoszságot és hazudozást az okozza, hogy a mélyen ostoba tudatuk fel sem fogja, hogy milyen mondatok hagyják el a szájukat.

Na nézzük akkor konkrétabban ezt a rengeteg undorító férget. Ezen férgeknek 3 állapota van. Van a semleges állapotuk, amikor még nem tudnak szinte semmilyen információt a másik emberről. Az információ hiány miatt nem tudják eldönteni, hogy utálják vagy imádják. Amikor információkat kapnak, azután kizárólag két undorító, ostoba állapot közül választanak!

Itt jön a legfontosabb rész, ha meg akarunk érteni nagyon sok magyar embert, akkor ezt a részt kell nagyon figyelni. Ha valami miatt kedvel, például egy ostoba külsőség miatt, akkor onnantól segget nyal, és bizonyos határokon belül bármilyen erkölcstelenséget csinálsz, bármit hazudozol, bármilyen hülyeséget mondasz, ő akkor is segget nyal és bólogat és továbbra is kedvel. Ha viszont az elején eldöntötte, hogy nem kedvel téged, például azért mert nem tetszik neki a hangod vagy mert valamiben nem ért veled egyet, akkor onnantól ez a féreg magyar mindenben utálni fog téged. Ha beszélsz 2 ezer különböző dologról, az ilyen féreg magyar azt fogja írni az interneten, hogy semmiben nincsen igazad. Bármilyen hasznos dolgokat mondasz, bármennyi hasznos dolgot csinálsz, az ilyen féreg magyar mindig azt fogja mondani és írni, hogy te neked semmiben nincs igazad, teljesen hülye vagy, mindenben hülye vagy. És természetesen igyekszik összeképzelni magának egy nagy mesevilágot is, hogy te neked milyen negatív tulajdonságaid lehetnek még. Ha nagyon jellemző rá ez a fajta féregég, ostobaság, gonoszság, akkor a rosszindulatú megnyilvánulásokon kívül nem is tud mást. Ha egy dologban egyet is ért veled, nem felejti el oda írni, hogy egyébként minden másban hülyeségeket mondasz. Aminek persze az lesz a vége, hogy letiltod. Ha pedig személyesen ismered, akkor igyekszel elkerülni.

Baráti vagy valamilyen haveri társaságban ez úgy szokott kinézni, hogy egyszer csak észreveszed, hogy a féreg, a Józsinak mindig bólogat. Bármit csinál vagy mond Józsi, azzal örömmel egyet ért vagy örömmel támogatja. Józsi nem tud olyan mondatot mondani, nem tud olyat kérni, nem tud olyat csinálni amit a féreg seggnyaló ne venne boldog mosolygással és segítőkészséggel. Viszont, ha te mondasz vagy te csinálsz valamit, akkor a féreg veled teljesen máshogyan viselkedik. Nem kapod meg az állandó seggnyalást mint Józsi, hanem teljesen apró dologra is sokszor egy aljas, rosszul eső lenézést és választ kapsz. Vagy neked a féreg szándékosan nem is válaszol, hanem benyom egy undorító, lenéző kinevetést. És innentől kezdve nem nehéz rájönni, hogy te teljesen feleslegesen vagy abban az akármilyen társaságban. Te nélküled az efféle féreg ostoba magyarok egyébként is boldogabban elvannak. Hiszen teljes erőből nyalhat vagy nyalhatnak Józsinak, vagy éppen boldogan körbe nyalhatják egymást állandó, csodálatos támogatással. Nem lesz a társaságukban egy magadfajta problémás elem, akit zavarna, az erkölcsöt és logikákat is felül író, mélyen seggnyaló magatartás vagy akit zavarna az undorító kettősmérce!

Magyarországon csinálhatja ezt nagyon-nagyon sok féreg, még nagyon sokáig. De akkor 100%, hogy Magyarország nem fog létezni, a helyén lesz valami más, például Románia, vagy valami olyan ország ami még nem létezik.

Nagyon sok magyarnál látszik ez az erkölcsöt és logikát felül író mély seggnyalás és kettősmérce, és rengeteg gyereken is látszik. Ebből az következik, hogy sok ember egy beteg, aljas, ostoba személyiséggel születik. A megoldás az, hogy még gyerek korban rámutatunk erre a programhibára, például ezzel a poszttal és utána rendszeresen figyelmeztetjük a gyerekeket és a felnőtteket arra, hogy az alapból hibás személyiségükből távolítsák el ezt a rossz hozzáállást, ezt a rossz programot!

434-508 jutub videóim listája (T42)

A jutub videóimról csinálok mindig egy listát, hogy nagyon könnyen lehessen keresni bennük. Ezt a listát azért most csináltam, mert most van az év első napja. És mostantól úgy fogom, hogy félévente vagy évente csinálok egy listát, attól függően, hogy hány videót csinálok.

Itt található az első 433 videó neve és linkje:
https://baratcsaba.blog.hu/2018/08/31/433_videom_elerhetosege_egy_darab_listaban_t39

Cooler Master Xornet 2 egér menüje (V434)
https://youtu.be/DuIz1yBNWyE

Puzsér Róbert dolgok és követői már megint (V435)
https://youtu.be/XP5cgLw8TP4

Sötét jelek Az apu azért iszik, mert te sírsz kapcsán (V436)
https://youtu.be/Oz6CYTJFJxw

Mindenképpen szavazzál Puzsér Róbertre! (V437)
https://youtu.be/Kt73VF-qlHM

Tovább
süti beállítások módosítása