Barát Csaba blog

Ha úgy adódik, akkor az iszlám ellen felesleges harcolni (T24)

2018. május 26. - BCS911

Ha úgy adódik, akkor az iszlám ellen felesleges harcolni, mivel nincsen mit megvédeni. Mindenhol nihilista emberek tömegei, akiket már régen mélyen ostobává tett például a nagypénzes média. Például vannak közöttük alkoholisták, drogosok, agyontetováltak, hazug médiát szerető liberálisok, ezeket nem kell megvédeni. Vagy ott vannak a "nem szülök gyereket mert az sok pénzbe kerül" fehér nők, akik ráadásul erőteljesen a médiában látott viselkedési mintákat próbálják leutánozni. Vagy ott vannak a „nem érdekel ha lopnak, akkor is rájuk szavazok” pokolravalók. Vagy ott vannak a röhögcsélő fogyatékosok tömegei, akik 15 év után is, bizonyítékok százai után is kinevetnek létező problémákat, mint például, hogy brutális mértékben folyik állandóan a mesterséges időjárás szabályozás. Vagy ott vannak a borzalmasan türelmetlen hitelfelvevők, akik néha a saját szüleik házát is eljátsszák ezzel, nem érdekli az ésszerűség, csak megfeleljen másoknak külsőségekben, vagy mert nehogy bárki is kinevesse őket azért, mert szülőknél laknak, ezért inkább adósságba veri magát bármi áron. Ezt a hitvány tömeget védeni bármitől is? Ezt? Akik sokszor még le is nézik azokat akik megmaradtak normálisnak? Ezeknek nem védelem kell. Ezeknek az kell, hogy a fejüket csapkodják a falba addig, ameddig elő nem kerül a valódi normalitás, a bizonyítékok elfogadása, az aljas röhögcsélő stílus levetkőzése, a valódi erkölcs. 

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr4414004066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuvik79 2018.05.30. 01:52:39

"Vagy ott vannak a "nem szülök gyereket mert az sok pénzbe kerül" fehér nők, akik ráadásul erőteljesen a médiában látott viselkedési mintákat próbálják leutánozni."

Fenti mondatodra reagálok.
Bárcsak az egész bolygón az összes nő dönthetne arról, hogy szül vagy sem!!! És bár úgy döntenének, hogy nyomorba nem! És amúgy se sokat! Megszűnne ez a mocskos túlszaporodás! Végre talán érték lenne az emberélet, ha nem lenne túlkínálat belőle...nem véletlen, hogy hova erőltetik a sok gyereket - a nők eltaposásán keresztül- : oda, ahol háború és gyűlölet van! Ott a nőknek kuss, szüljék csak a sok golyófogót meg utánpótlást a további kollektív őrülethez.
Maguktól nem szülnének a szarba.

Lényegében életek milliárdjai erőszakból születnek erőszakba, ahelyett, hogy szeretetből születnének szeretetbe.

Az emberek többsége szeretethiányban nő föl, mivel valójában nem helyesen történik a szaporodás. Mi lenne a helyes?
Ha a kedves szülők (KETTEN!) akkor adnák tovább az életet, amikor úgy elteltek az élet szeretetével, hogy már túlcsordulnak, és tovább akarják adni! Mindehhez az érzelmeken, az érzelmi biztonságon túl anyagi biztonság is jól jön, mert épeszű ember nem kívánja egy gyereknek a kilátástalanságot!!!
Ezzel szemben a legtöbb gyerek a bolygón színtiszta egoizmusból, erőszakból, vagy megszokásból születik. A szülők idegbetegek, én szinte senkin nem látom, hogy örülne a gyerekének, ellenben akik gyerekkel mennek az utcán, azok ideggócok, akiket jobb ívben elkerülni!
Nem a gondolkodni tudó fehér nőkkel van a baj, hanem a túlszaporodást erőltető sötét férfiakkal.

Ha én egy isteni programozó lennék, és minden kis teremtményemnek egyedi feladatot és ahhoz tehetséget adnék, bizony a falba verném a fejem azt látva, hogy a teremtményeim egy része öli a másik részét, és mindezek a "nő" nevezetű teremtményemet megfosztják attól, hogy a tehetségüket kibontakoztassák, mert úgy gondolják, hogy csak szaporodásra valók, mint az állatok! Az emberek többsége soha nem jön rá a feladatára, és egymást is csak akadályozzák az életben! Undorító, amikor tehetséget a mosogatólébe meg a szaros pelenkába fojtanak, de az is, hogy amely nők elértek valamit, azokat a világból is kihazudja a sok nőgyűlölő ostoba egoista féreg!
Szóval ha én lennék Isten, nagyon szomorú lennék az emberiség miatt, mert csak mennyiség van, de minőség nincs. Ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe évezredek óta, és nem tanulnak semmit a saját történelmükből.
Nem hét (vagy már nyolc?) milliárd fénymásolat kell, hanem sokkal kevesebb eredeti!
süti beállítások módosítása