Barát Csaba blog

Az isteni út alapján kell szavazni (T49)

2019. október 17. - BCS911

A fejlett társadalomhoz szükséges az erkölcs, az isteni út követése. Itt fontos megjegyeznem, hogy az internetes válaszolgatások alapján és a szavazások alapján sok hívő és egyéb ember, mintha az erkölcsöt és a szeretetet összekeverné a fogyatékos bűnpártolással. Ha nagyon sok ember nem követi az isteni utat, akkor a társadalomban nagyon sok ember önmagával és másokkal káros dolgokat csinál, és ha éppen hatalomra kerül, akkor a közösség segítés helyet állandóan csak azon fog járni az agya, hogy hogyan lophatna és hazudhatna minél többet, főleg akkor, amikor látja azt, hogy a szavazók többsége ezek ellenére is hajlandó rengetegszer megválasztani. Az isteni útat követő közösségben sokkal nagyobb lesz a rend, a kiszámíthatóság, a biztonság érzet, a boldogság érzet. És ezek automatikusan hozzák magukkal a fejlődést, a gazdagságot, és az egy főre jutó gdp is magas lesz. A legutolsó gyári munkás is gazdagon és boldogan fog élni, és a benne munkálkodó isteni út követés miatt azon fog gondolkodni, hogy miket tehetne meg másokért, és mik azok a káros dolgok amikre NEMET kell mondani! Nagyon fontos felfogni, hogy ebben a világban megdöbbentően sok a káros dolog, külön fejlődni kell ahhoz, hogy az ember ezeket felismerje és nemet mondjon rájuk.

Fontos kiegészítés, hogy az isten szó alatt sok esetben nagyon bonyolult dolgokra gondolok, de az egyszerűség kedvéért inkább az isten szót vagy az isteni út szavakat használom. Igen tudom, ez kissé béna és megtévesztő tud lenni.

Aki az isteni útat követi az alapból nem szavaz olyan emberre akiről tudja, hogy hazudik vagy lopkodja az adófizetők pénzét vagy hasznos fejlesztések helyett inkább hülyeségekre költi azt a rengeteg pénzt! Akkor sem szavaz ezekre, ha például két lopkodós jelöltnek 45%-50% előzetes népszerűsége van, és a becsületes vagy sokkal becsületesebb harmadik vagy negyedik embernek csak 5%-a. Ráadásul ha a többség az isteni útat követné, akkor a becsületesnek lenne nagy százaléka, a 2 nagy lopkodó pedig nagyon keményen visszaesne, főleg akkor, ha már voltak hatalomban és a hatalomban kiderült, hogy borzalmas vezetők. Ilyenkor alapból váltani kell minél gyorsabban egy következő emberre, valakire, aki még nem volt hatalomban, és nem jellemzi a hazudozós, lopkodós, pszichopata stílus.

Az megint más, amikor valaki még nem tudja, hogy az adott népszerű ember valójában hazudozó vagy akár lopkodó, fejlődést visszafogó vagy akár romboló. De egy ciklus után, 4 év alatt vagy 5 év alatt illik tájékozódni és rájönni erre!

Tudjuk azt, hogy nagyon sokan szándékosan is képesek szörnyű vezetőkre szavazni, sokadjára is. Miért van ez? Ennek egyszerre több oka lehet, az adott ember nem követi az isteni útat, nem képes felfogni az alapszintű erkölcsöt, nem képes felfogni a helyes logikát. De nagyon sokszor elsősorban az van mögötte, hogy rettegnek attól, hogy felesleges szavazatot adnak le, hogy nem az a ló nyer, akit ők bejelölnek. Ezek az emberek ezt helyes logikának hiszik, de egyértelmű hogy ez teljesen helytelen logika, hiszen egyszerűén annyi fog csak történni, hogy továbbra is rossz lesz, mert a rosszat tartják hatalomban újra és újra. Vagyis valójában az ő szavazatuk az elveszett, értelmetlen szavazat. Plusz sok emberben van egy fajta lustaság, nem akarják megerőltetni az agyukat, ezért nagyon utálnak harmadik vagy negyedik emberre váltani, akkor is ha egyébként rendkívül szörnyű rendszerben élnek. Szívesebben szenvednek és szívesebben maradnak sokkal szegényebbek, csak nehogy komolyabb agyi munkát kelljen végezni. Ráadásul minél öregebb az ember, ez az agyi lustasági jelenség annál erősebb lehet.

Ha fiatalabb korban nem sikerül sok embert az isteni út követésére programozni, akkor a 10 milliós lakosságban később sok millió olyan öregember lesz, akik sokadjára is hazug vagy akár nagyon gonosz és tolvaj politikusokra szavaznak. És mivel a szavazási rendszer nincs hozzá kötve erkölcsi és logikai teljesítményhez, hanem bárki szavazhat, ezért a többségi hibás ember MINDENKINEK rosszabb, szegényebb, boldogtalanabb, veszélyesebb országot szavaz meg újra és újra.

Nem teljesen ide tartozik, de rendkívül fontos, hogy aki az isteni útat járja, az nézegesse azt a lehetőséget, hogy hogyan tud szerveződni, csatlakozni, dolgozni ügyeken. Az isteni útat járóknak igyekeznie kell elfoglalni a hatalmi pozíciókat. Mert ha a jól működő emberek nem foglalják be a hatalmi pozíciókat, akkor azokat automatikusan a káros, rosszul működő emberek foglalják be, ez pedig MINDENKINEK rossz.

Ha nem tartjuk az isteni útat, akkor egyértelműen egy rosszabb világot hozunk létre magunknak. Ha pedig van túlvilág és van ellenőrző rendszer, például akkor, ha egy számítógép által generált világban élünk, akkor nem csak ezt a világot tesszük rosszabbá, de még a túlvilágon is egy pokoli helyre kerülhetnek azok, akik tudatosan bűnpártoló módon szavaztak!

Nagyon sok dolognál nehéz eldönteni, hogy mi számít helyesnek az isteni út szempontjából, az ilyen bizonytalan esetekben érdemes engem megkérdezni.

baratcsaba@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr415229758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása