Barát Csaba blog

Politikai céljaim (T50)

2019. november 12. - BCS911

Az alábbi listában összeírtam a fő politikai céljaimat. Sajnos valószínű, hogy ebből semmit nem fogok tudni megvalósítani.

- Oktatási rendszer rendkívül nagy mértékű megváltoztatása.

- Egészségügyi rendszer megváltoztatása.

- Minden felesleges, minden nem életbevágó állami kiadás megszüntetése, beleértve például művészek, zenészek, filmesek, profi sportolók, egyházak állami támogatását is.

- Adók csökkentése.

- Oltási kötelezettség megszüntetése, valódi beteg követés az oltásoknál. Valódi információk megosztása az oltásokról az állami médiában.

- Csak 1 darab állami tv csatorna és 1 darab állami rádió csatorna a sok helyet.

- Valódi dokumentumfilmek, valódi igazságok az állami csatornákon független emberektől. Továbbá oktató műsorok a helyes erkölcsről és a valóban helyes logikákról.

- Az állami és más médiában minden hónapban lebeszélni az embereket a cigiről, alkoholról, durvább drogokról, és mindenféle káros függőségről, mint például a játék vagy az evés függőség.

- Országot járó speciális munkás csapatok, a kis összegű problémák villámgyors megoldására Például zebra létrehozása, fedett buszmegálló létrehozása, falak, járdák rendbetétele. Sokkal kevesebb papírmunkával, sokkal kevesebb engedéllyel.

- Állami dolgozóknál minden bónusz megszüntetése a visszaélések miatt, egyszerűen csak normális fizetés.

- Több szintű kötelező minimálbér, minél kisebb a cég, annál kisebb minimálbért kelljen fizetnie.

- Gazdasági piaci verseny helyzetek igazságosabbá tétele.

- Globális több szintű kötelező minimálbér támogatása, elsősorban azért, hogy a nagy cégek ne tudják kihasználni a gyengébb országokat.

- Mesterséges rádiósugárzások csökkentése. Például wifi, tv, rádió, 5G.

- Nagyon erős motorkerékpárok és nagyon erős sport autók betiltása közutakon, pontosabban kötelezően korlátozni a max sebességüket.

- Globális születés szabályozás törvény támogatása, ami voltaképpen csak a túlszaporodó országokat érintené, 1 nő = max 2 gyerek.

- Repülőgépek számának csökkentése globálisan.

- Nagyon apró pénzügyi támogatás a kertben lévő fák és zöldségtermesztés után.

- A nyugdíjrendszer megszüntetése, helyette csak egy egyszerű öregségi támogatás. De ha valaki az átlagtól gazdagabb, azoknak ez nem járna.

- Szavazási rendszer megváltoztatása, csak azok szavazhassanak és csak azok indulhassanak komoly állami pozícióra, akik átmennek egy erkölcsi és logikai teszten.

- Betiltani azt, hogy a gazdag emberek sok házat felvásároljanak. Mert emiatt sokkal rosszabb lesz a lakhatási helyzet.

- Az alkoholos italokat betiltani nagyon sok áruházban, csak nagyon kevés helyen lehessen alkoholt venni.

- Ha sikerült sokkal jobbá tenni a gazdasági rendszert, akkor államilag építeni egy ingyen házat vagy biztosítani egy üres ingyen házat minden embernek aki betöltötte a 18 éves kort.

- A bankok számára kizárólag olyan kamatokat engedni, hogy a teljes pénzvisszafizetés nem haladhatja meg a felvett pénz 120%-át.

- Eltörölni azt a kötelezettséget, hogy a diplomához nyelvvizsga kelljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8315303206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása