Barát Csaba blog

„Sorra pusztulnak Afrika legöregebb fái”, megint egy chemtrail poszt (T31)

2018. június 12. - BCS911

Minél több év telik el a globális időjárásmódosítás alatt, annál gyorsabban pusztul minden, fák, bogarak, állatok. Ráadásul azt bárki láthatja, hogy néhány repülőgép rendkívül hosszú csíkot húz, amiből később vékony felhőzet lesz, csak naponta párszor fel kellene nézni az égre, amit sokan nem tesznek meg, vagy ha megteszik, nem fogják fel amit látnak. Ráadásul mindezt úgy, hogy az összes többi gép aznap pár másodperc alatt eltűnő kondenzcsíkot húz, ahogyan az normális. A mesterségesen, állandóan létrehozott vékony felhőzet valószínűleg üvegházhatást hoz létre, amivel nem hűtik, hanem inkább felfűtik a bolygót. Plusz a nagyon pici méretű alumínium és egyéb mérgező anyagok amelyeket használnak, azokkal az összes területet lemérgezik, és minél tovább tart ez az őrület, annál nagyobb a méreg mennyisége mindenhol. És nem csak a bogarakban, állatokban, növényekben lesz egyre több ezekből a mérgekből, hanem az emberekben is, továbbra is növekedni fog számos betegség aránya, amelyeket például az alumínium mérgezés okoz. Plusz egyre több metán szabadul fel, például az eddig fagyott északi részekről, plusz azt is tudjuk, hogy a felmelegedést követi egy nagyobb szén-dioxid kibocsátás is, ez a két dolog pluszban segít a felmelegedésnek. Az erdők segítenek hűteni és stabilizálni a környezetet, de egyre kevesebb erdő van, ezek hiánya is segít a felmelegedésnek. A mesterséges időjárás szabályozás során kiszórt mérgező anyagok kárt okozhatnak az ózon rétegben is. De azt biztosan tudjuk, hogy az UV-C is leér a földig, nem csak az UV-A és UV-B. Egy újabb dolog ami nagyban segíthet a természet tönkretételének. Legalább 15 éve nyomják rendszeresen és globálisan az időjárás szabályzásukat, ezért nagy a valószínűsége hogy továbbra is nyomni fogják, és ha így lesz, akkor valószínűleg brutálisan elpusztul tőle a természet. Plusz ott vannak még az általános rádió sugárzások, plusz ott van az, amikor célzottan ultra erős sugárzást nyomnak rá egy területre, ezek is árthatnak a természetnek. Minden évben jönnek a hírek, hogy éppen mi pusztul egyre jobban, és ahogy telnek az évek a folyamat egyre gyorsabb. Minden országban ezernyi ember van, akik látják és felfogják, hogy állandóan mesterséges időjárásmódosítás folyik. Ha mást nem is tudnak, annyit biztos látnak, hogy pár darab gép a sokból mindig csinál egy összefüggő felhőzetet. A sok másik embernek viszont ez már túl bonyolult vagy érzelmileg túl sok, ezért nem fogadják el, bármennyi bizonyíték is van. A jól fizetett tudósok hallgatnak, mert mindegyik félti a fizetését, senki sem akar gyárban dolgozni. Esetleg tényleg a többségi hülyéknek akarnak mindig megfelelni, sok ilyen ember van. Ó jaj, mit fog mondani rám a tudatlan tömeg? 

További probléma az is, hogy vannak jól fizetett féreg tudósok, akik kifejezetten azt támogatják, hogy legyen folyamatosan permetezve az egész Föld mérgező anyagokkal, akár alumíniummal is, az ő felfogásuk szerint ez a szórás annyira hasznos, hogy nem kell törődni a mérgezésekkel. Ha például az idióta politikusok ezekre a tudósokra hallgatnak, pusztán csak azért, mert ezek a férgek híres egyetemeken tanítanak, akkor nem csoda, hogy nagyon megszívjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr9414042302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása