Barát Csaba blog

A nulla értéket követi a tömeg (T36)

2018. július 11. - BCS911

Sok videóban és írásban megemlítettem azt, hogy például a jutubon a hatalmas tömegek nem az értékest követik, hanem a szórakoztató vagy akár a teljesen semmilyen tartalmat.

Ez a kép egy jó bizonyíték erre az állításra, de persze ezen kívül ezernyi konkrét példát lehetne mutatni. Ez az ember órákon keresztül csak egy legó autót építget, ráadásul csak simán, a könyv méretű útmutató alapján. És ezt a tartalmat sok idő után is 911 ember követi. Folyamatosan írogatnak is az üzenő falra. Sőt, erre a nagy semmire is pénzeket küldenek, például 1-5 eurót. Ja és az emberke semmi érdekes dologról nem beszél közben, hasznosról pláne nem. Tényleg csak kommentálja a halál unalmas legó autó építést és ehhez kapcsolódó dögunalmas dolgokat. És nem csak betegesen unatkozó 12 évesek nézik és írogatnak be, hanem még felnőtt emberek is.

 

vilagvege.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5714107547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása