Barát Csaba blog

A minimum ember szint (T35)

2018. július 11. - BCS911

Vannak emberek, akiknek alapból egy sokkal magasabb szinten van a tudatuk. Ezek az emberek azok, akik eleve nem szemetelnek, nem akarnak ártani a másiknak csak azért mert a másik jobb vagy gyengébb nála, akinek nem poénos a gonosz dolgok, alapból nem akar csalni, lopni, hazudozni. Valaki esetleg azt gondolja, hogy ez a normál ember, pedig nem, ez már jóval előrébb van annál, mivel nagyon sok ember, emberek 100 millió sokkal rosszabbak ennél, emberek 100 milliói kisebb vagy nagyobb mértékben mély aljassággal és pusztítási vággyal vannak tele.

Genetikailag és kulturálisan vannak például szerencsés helyek, ahol nincsen semmi más kisebbség, és ahol nagyon sokan alapból a magasabb viselkedési szintet képviselik. Az ilyen helyen élők naiv módon, legalábbis közülük sokan hajlamosak azt hinni, hogy a Föld egyéb tömegei is pont olyan emberek mint ők, pedig nagyon nem, mert sokuk sokkal alacsonyabb szinten van. És ez konkrétabban azt jelenti, hogy tele vannak gonoszsággal és pusztítási vággyal. És ha nem tudatosak rá, akkor is tönkre teszik egymást és a terület fejlődését.

Itt én bevezetek egy fogalmat, a minimum embert. Ez a minimum ember szint bemutatja azt, hogy az ember hova tud visszafejlődni. Sokan eleve a rendkívül kártékony minimum ember tudat szinten vannak. Sok ember, aki sajnos erőteljesen eleve ilyen minimum ember, felnőtt korára sokat javíthat magán, de vannak akik nem igazán, ráadásul sokszor csak látszatra javultak, belül tele vannak rombolási vággyal, gonoszsággal, mély ostobaságokkal.

Magyarországon is vannak jó páran, akik teljesen a minimum ember szinten vannak, és nagyon sokan vannak, akik kisebb vagy nagyobb mértékben hasonlítanak erre a minimum ember szintre, például 80 vagy 60%-ban jellemző rájuk.

Most pedig lássuk mi a jellemző a 100%-os minimum ember szintre. Élvezi, hogy más embereknek árthat, ettől lesz boldog. Mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, az a hatalmas vágy van benne, hogy minden nap mentálisan vagy fizikálisan ártson valakinek. Nem érdekli a szemetelés okozta károsítás, bárhol, bármikor szívesen eldobja a szemetét. Boldogan lelő minden állatot, ha adnak neki egy puskát, akkor is ha az az állat fajta teljesen a kihalás szélén van. És természetesen a világ legértékesebb és legszentebb fáit is boldogan kivágja vagy bárhogyan tönkreteszi. Imádja a káros szerek fogyasztását és elvárja, hogy neki és mindenkinek lehessen bárhol, bármilyen ártalmas és hülye dolgot csinálni. Nem tisztel semmit, bár előfordulhat, hogy tiszteli és rajong valamelyik kártékony, negatív dolgokat reklámozó sztárért. Sok esetben ösztönösen gyűlöli az értékes embereket és bármit amiből valamilyen komolyság, igazság, érték, rend, tisztaság sugárzik. Sokszor gyűlöli a jó törvényeket, amelyek segítségével például szép tiszta, rendes kinézete tud lenni egy városnak vagy bármilyen környéknek. Ha lát rá valamilyen lehetőséget, akkor igyekszik lopni, csalni, hazudni, és élvezi, ha sikerül bárhogyan becsapni másokat. Vonzódik számtalan undorító deviancia iránt. Mélyen ostoba vagy gonosz sok fontos témához, ezért azokat a témákat eleve hülyeségnek és valótlanságnak kiálltja ki. Egy jól működő közösségbe sokszor bőven elég 1-2 darab ilyen minimum embert betenni, onnantól kezdve az a minimum ember annyi gonoszságot csinál, hogy nagyon sokan vagy mindenki rosszul fogja érezni magát az adott helyen. És minél több ilyen minimum ember van, összességében annál rosszabbul fog működni az adott hely, és az egész ország működése is rosszabb lesz. Sokkal több beteg ember, sokkal rosszabb fejlődés, sőt, rengeteg hely erőteljesen visszafejlődik számtalan dologban. A minimum ember a szavazási lehetőségével is sokat árt, rendkívül nagy valószínűséggel szavaz olyan pártra, amely tele van hozzá hasonló gonoszságokkal és devianciákkal. Ráadásul nem érdekli vagy kifejezetten utálja a nagyobb közönséget, ő kizárólag magának akar jót. Ha tolvaj pártból vagy gonosz vezetőből neki rövid távon több pénze lesz, akkor szándékosan a rosszakra szavaz.

Vannak emberek akik eleve úgy születnek, hogy nincsenek bennük ezek a gonosz és kártékony tulajdonságok, ez a fajta kártékony gondolkodás és kártékony ösztönök. Ezeknek az embereknek nagyon fontos felfognia, hogy sok másik ember nem olyan mint ő, hanem nagyon más. És sok ember nem csak más, hanem sok másik emberben ez a minimum ember van, néha akár 90-100%-ban is.

Ha pedig valaki arra kíváncsi, hogy például egy közösség és egyének hova tudnak visszafejlődni, akkor annak csak el kell olvasnia azt amit a minimum ember szintről leírtam.

Ja és fontos felfogni azt, hogy a magyarországi vezetésben nagyon sok ilyen minimum ember van, mert ezek szeretik a könnyű pénzt és a hatalmat, és az adófizetők pénzét nagyon könnyű lenyúlni. Szívesen lépnek be a politikába, főleg úgy, hogy a minimum ember gondolat testvéreik már kikövezték nekik az utat. Plusz sok minimum ember és sok hülye szívesen szavaz is rájuk, szívesen elnéznek minden lopást, hazugságot, csalást. És egyszerű helyeken a minimum emberek sokszor szeretnek összefogni mások ellen, gyorsan összeköti őket az, hogy élvezik a rombolást és mindenféle gonoszságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5914107091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása