Barát Csaba blog

Deviáns, gonosz, bunkó, buta emberek országa (T34)

2018. július 08. - BCS911

szar_ember.JPG

Ez az ország ilyen emberekkel van teli. Amíg ilyen emberek vannak ebben az országban nem csoda az, hogy rosszul érzed magad iskolában, munkahelyen stb. Hogy mindenhol rossz működések vannak. Mindenhol tolvajok vannak. És kicsit sem csoda az, hogy 30 éve olyan kormánypártok uralkodnak Magyarországon mint a FIdesz és az MSZP. Beteg, deviáns, bunkó, gonosz emberek azt hiszik magukról hogy ők a jók, ők az okosak, és mélyen gyűlölik azokat, akik valóban okosak és valóban jók. Mondj nemet a gonosz és deviáns emberekre, mert ezektől rosszabb mindenkinek az élete.

Csinálok egy hasznos posztot és videót, amire sokszor nem dicsérő és támogató komment érkezik, ahogyan az értelmes országokban szokás, hanem nagyon buta, gonosz, deviáns ember kommentje. Természetesen ezek a férgek mindig le lesznek tiltva, de ebben az országban olyan sok van belőlük, hogy egyszerűen mindig felbukkan egy ilyen hozzászóló. Egyébként ezekre jellemző, hogy csak interneten keresztül ennyire bátrak, mert a a valóságban rendkívül gyáva kígyók.

Ami nagy probléma, hogy jutubon elterjedt egy olyan dolog, hogy sokan kifejezetten deviáns és egyben kizárólag szórakoztató jutub csatornát nyomatnak csak, mert látják azt, hogy nulla hasznos videóval is 100 ezernyi követőt lehet gyűjteni, pusztán csak azzal, hogy mindig deviánsan, hülyén viselkedik a videóban. És ez a jelenség pluszban ráerősít arra, hogy sok hulladék fejében teljes mértékben a hülyeség és a deviancia lesz a normális, a normális pedig a rossz. Ez pedig olyan helyzetekhez vezet, hogy még több viselkedni nem tudó hulladék lesz iskolákban és az élet későbbi szakaszaiban is. És ezernyi területen még rosszabbul fognak működni dolgok, mert az ilyen hulladék emberek agya folyamatosan vissza fogja dobni az értelmes gondolatokat.

Az ilyen hozzászólók, a jól látható gonoszságuk és ostobaságuk miatt le vannak tiltva minden értelmes helyről, és így pláne egy vélemény buborékban lesznek nagyon sokáig. És még inkább nem fognak tudni mit kezdeni azokkal a helyzetekkel, ahol értelmesen kellene viselkedni vagy ahol egy komoly dolgot kellene felfogni.

A komoly témákkal foglalkozó magyar jutub csatornákon pont emiatt van letiltva a hozzászólás lehetőség, mert ha nyitva van, mindig jönnek a nagyon ostoba és nagyon rosszindulatú gonosz hozzászóló agyhalott, hulladék férgek. Mert Magyarországon ezekből tényleg nagyon sok van, és az sem véletlen, hogy Magyarország sok mindenben az utolsó helyen van. Az ilyen emberek tömegei miatt van utolsó helyeken. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr3514101227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása