Barát Csaba blog

A zsidók a legmagasabb emberi minőséget képviselik? (T33)

2018. június 15. - BCS911

Az egyik izraeli politikus szerint:
„az egész zsidó faj a legmagasabb emberi minőséget képviseli, a legintelligensebb, legjobb felfogással rendelkező a világon”.

Ez csak egy korrupciót támogató politikus dumálása, de azért vizsgáljuk meg ezt az állítást. Nagyon sok hatalmas cég zsidó kézben van, mit látunk ezektől a cégektől számtalan esetben az elmúlt 120 évben? Azt látjuk, hogy az egész világon brutális környezetszennyezéseket csinálnak. Ha lebuknak, akkor a legtöbb esetben nem vesznek vissza, nem szüntetik meg a pusztítást, hanem addig csinálják tovább, ameddig nem kapnak valami komolyabb büntetést. Sok esetben évtizedekig kellett harcolnia számtalan civil embereknek azért, hogy egy adott mérgező dolgot végre betiltson a hatóság.

Sok, nagyon nagy média cég szintén zsidó kézben van. Mit tudunk ezekkel kapcsolatban? Rendkívül fontos dolgokat elhallgatnak, ha pedig muszáj, akkor össze-vissza hazudoznak, vagy például politikusokat járatnak le. Ami ártana a főnökségnek vagy a gátlástalan üzletnek, azt nagyon erősen kerülik. Rendkívül fontos előadások vagy amatőr dokumentumfilmek vannak egy-egy témában, de ezeket például sohasem közlik, akkor sem, ha ezek nagyon sok konkrét bizonyítékot sorolnak fel. Esetleg csinálnak egy 10 perces, nagyon aljas és nagyon ostoba lejárató műsort a témában. Szóval azt látjuk ezekben, hogy teljes erőből egy hazug, aljas, gonosz szűk kör érdekeit szolgálják, egy igazán sátáni banda, akár pedofil botrányokkal is. Ezek az elhallgatások, hazugságok, megtévesztések szintén hozzájárulnak a világ pusztulásához.

A rossz, pusztító, hazug dolgokat kiszolgálva nem nehéz nagy pénzekhez hozzájutni. Ez nem nagy teljesítmény, hanem beteges erkölcstelenség, ami az egész világunkat elpusztíthatja, akár örökre is. Egy nagyon rövid távú és nagyon önző gondolkodás mód van jelen. Ez elmebetegség vagy pedig erőteljes szűklátókörűség.

Szóval a fent idézet korrupt politikusnak nincs igaza. Sehol sincs az, hogy egy egész nép összes tagja csodálatos lenne erkölcsileg és tudásban. A rasszok és népek között vannak genetikai és kulturális különbségek viselkedésben és felfogóképességben, de a sokaság még a legjobbaknál is eléggé borzalmas erkölcsileg és tudásban. A többséget nagyon könnyen megvezeti a média. A szavazatukat nagyon könnyen eladják gyöngyökért. Simán szavaznak tolvajokra és hazugokra, mert már képtelenek esélyt adni például egy negyedik pártnak. Mindenféle tudományos teszten is megbukik a többség, sőt, borzalmas eredményeket mutat.

Minden népnél, a legjobbnál is, csak nagyon kevés ember rendelkezik valóban jó szinten lévő erkölccsel és tudással.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5714050906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása