Barát Csaba blog

Elindult a blogolás, gazdasági okítás, fontos alap beállítások (T01)

2018. március 05. - BCS911

Az ingyenes blogrendszer előnyeit és hátrányait használva, most már biztosan fogok rendszeresen blogot vezetni. A gazdasági rendszert figyelembe véve, mindenképpen fontos az, hogy magyar rendszert használja

Habár nem fizetek érte, de ha ezzel támogatok egy plusz magyar munkahelyet és egy kis reklámbevételt, máris megéri. Mint ahogy vásárlásnál is igyekszek úgy vásárolni, hogy minél több pénz maradjon magyar kézben, ez a fajta civil viselkedés rendkívül nagy mértékben képes gazdaságilag felemelni egy országot, ezzel kapcsolatban sok példát láthatunk, plusz eléggé egyértelmű is a dolog, legalábbis azoknak egyértelmű, akiknek ehhez van érzékük, rendszerműködés átlátásuk. Sajnos sok országban a többség nem követi ezt, simán csak az olcsóságot követik, teljes mértékben egyenes vonalon, ezért félelmetes mennyiségű pénzt lapátolnak ki tőlük a külföldi cégek. Ez pedig sokkal több szenvedést, több betegséget, több korai halált és több szegénységet okoz!

Erkölcsben és logikában rendkívül rossz tapasztalatom van a hozzászólókról, ezért nem engedélyezem a hozzászólásokat, de az ímél címmel hagyok egy utolsó kiskaput erre. Nem akarom az egészségemet károsítani olyan hozzászólások olvasásával amelyek erkölcsileg vagy logikailag felháborítanak. És nem akarok minden nap tiltás beállításokkal foglalkozni.

Számtalan példa alapján az látszik, hogy a magyar emberek között én sosem leszek híres, sosem leszek népszerű, de még egy kis magyar közösségen belül sem. Egyszerűen olyan erkölccsel és logikával rendelkezem, ami számtalan itteni embert alapból taszít. De emiatt nem fogok erkölcsileg és logikailag alacsonyabb szintre lesüllyedni. Mivel van ez a hatalmas különbség, ezért érkezik felém rendkívül rossz hozzászólás minőség, így pedig értelmetlenné válik azt a lehetőséget megadni, hogy bárki csak úgy beírhasson.

Rendkívül sokan olyan alacsony erkölcsi szinten vannak, hogy egyszerű külsőségek miatt is utálnak és onnantól nem gondolkoznak, vagy borzalmasan megharagszanak és visszatámadnak, ha csak annyit írok finoman, hogy ne reklámozd a cigit videóban és avatár képen.

Alapvetően magyar emberektől én semmilyen erkölcsi, logikai, cselekvési teljesítményt sem várok el. Valamikor köveknek érzékelem a magyar tömeget, máskor pedig aljas, gonosz köveknek, akik viccből vagy ostobaságból még ártani is akarnak. Pusztán csak azért, mert létezel, ha semmi rosszat nem csinálsz, akkor is mindig van olyan magyar aki mindképpen tönkre akarja tenni a napod, kedved, de persze komoly dolgokban mélyen gyávák és cselekvés képtelenek. Ezért alapvetően minden tartalmat tényleg csak önmagamnak csinálok.

Hogy lehessen látni mennyi értelmes, hasznos, komoly tartalmat csinálok, ezért most már nagyon sokféle tartalmat számozni fogok. Itt lesz egy olyan kavarás, hogy régebbi tartalomnak későbbi száma lesz, de ha a régiek kifutnak, akkor utána végre időrendben is egyezni fog a számolás.

Ha egy szinten felül vagy, akkor nem okosnak néznek sokan, hanem akár kifejezetten hülyének. Vannak olyan szintek és stílusok ami vonzza a tömeget és felemelik, és vannak olyan szintek és stílusok ami annyira távol van a gondolkodásuktól és a megszokásaiktól, hogy durván láthatatlan számukra a mondandód, vagy a nagy különbség ösztönösen irritálja sokukat, az állati, téves ösztöneiket.

Ha értékes véleményt akarsz hozzáfűzni a témához, akkor az alkalmasan@gmail.com írhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr2313718362
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása