Barát Csaba blog

A nagy főnök ezt szeretné látni! (T40)

2018. szeptember 21. - BCS911

 A világunk felett álló erő az alábbit szeretné látni az emberektől! Vallásos emberek nevezhetik például istennek is.

1.) Magatoktól legyetek jók!

2.) Például vegyétek a fáradságot arra, hogy erkölcsösebb és okosabb emberre szavazzatok vagy egyéb módon azt támogassátok. És persze alap, hogy ne szavazzanak olyanra, akiről tudja az adott ember, hogy az a másik lop, csal, hazudik. Aki tudatosan az efféle rosszat támogatja, az természetesen alapból megbukott erkölcsileg és intelligencia szempontjából is.

3.) Magatoktól az értékeset kövessétek, ne pedig a felszínes dolgokat és felszínes influenszereket!

4.) Magatoktól tudjátok azt, hogy mi az és ki az aki jó és ki az és mi az ami rossz.

5.) Az embereknek maguknak kell rendet tartaniuk a legjobb tudásuk alapján. Például minél hatékonyabb rendőrséget, bíróságot, börtönt, vezetőséget létrehozni, minél jobban kivonni a forgalomból a romboló egyedeket. A legjobb és leghatékonyabb módszereket alkalmazni, hatalmas hittel. És a legkisebb rombolásokat is megakadályozni minél okosabban, például szemetelés.

6.) Minél jobban igyekezni betartani az igazak ajánlásait és minél jobban felismerni és alkalmazni a hasznos dolgokat.

7.) Stabilan támogatni az igaz prófétákat, annyira, hogy semmi hasznos dologból ne szenvedjenek hiányt.

8.) Olyan tudást és bölcsességet maguktól elérni, amely segít abban, hogy ne a hamis prófétákat kövessék, hanem azokat akik tényleg megérdemlik. És persze alap, hogy az emberek ne kövessenek szándékosan gonosz és deviáns dolgokat és embereket és vallásokat, hiteket.

9.) Az emberek ne mérgezzék magukat, próbáljanak minél egészségesebbek lenni és minél jobban odafigyelni arra, hogy a másik egészségét, pénzét, boldogságát ne rontsák le. Például ne igyanak alkoholt és ne cigizzenek. Alap, hogy az egyéni mérgezés is károsítja a nagyobb rendszert.

10.) Bölcsen figyelni arra, hogy mennyi gyereket csinál az ország és az egész emberiség. Alap, hogy mindenhol egy értelmes születés szabályozás törvényt kell alkalmazni!

11.) Alap, hogy ügyelni kell a természetre és mindenféle egyéb rendszerre is. A természet rombolók kapásból megbuktak erkölcsileg és intelligencia szempontjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5814253209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása