Barát Csaba blog

Ki az akit tisztelsz, ki az akit támogatsz? (T30)

2018. június 09. - BCS911

Ezt a posztot már csak azért is írom, hogy a hozzászólóknak feltegyem majd ezt a kérdést! Ki az akit tisztelsz? Ki az akit támogatsz?

ÉN vagy az én hozzám hasonló emberek több száz vagy akár ezernyi hasznos posztot és videót hoztak létre. Nagyon jól ismerem a világ működését, fizikailag, szociológiailag, politikailag. Plusz 1-2 szakmában is nagyon részletes ismereteim vannak. A saját gondolataimat mondom el, sohasem másokét, és például nem a média véleményét követem. Nincsenek bálványaim! Nagyon jól ismerem a vallásokat, ezoterikus irányzatokat és az ateizmust is, a lényegei dolgaikat tekintve messze jobban mint az átlag. Semmilyen új elméletet nem röhögök ki, hanem normálisan megnézem, hogy igaz vagy sem. Senkinek se tartozom pénzzel, nincs hitelem stb.

Akkor most nézzük a más fajta embereket:

csabalender.JPG

Ezekből számszerűen jól láthatóan sokkal több van. Ezek az emberek nem csináltak több 100 hasznos posztot és videót. Sőt, jellemző rájuk, hogy egész életükben nem írnak egyetlen hasznos posztot sem például a fészbuk oldalukra. ÉN köztem és az ilyen emberek között már ezen a ponton látnod kellene a rendkívül nagy különbséget!

Ezekre az emberekre erőteljesen jellemző az ostoba, rosszindulatú hozzászólások. Hamar kiderül, hogy sokkal hülyébbek, mert jellemző az is, hogy teljesen alapvető dolgokat is kinevetnek, olyan dolgokat amelyeket az emberiség már ezer évvel ezelőtt is ismert vagy még régebben. Alapvető szociológiai, politikai összefüggésekkel sincsenek tisztábban, olyanokkal sem, amelyeket már 2 ezer éve is részletesen leírtak.

Jellemző rájuk, hogy a nagypénzes média véleményét ugatják vissza, például hogy minden oltás tökéletes, a kötelező oltás jó, akkor is ha más országban nincs kötelező. Egy adott oltás akkor is jó nekik, ha más országban betiltották mert több ezer ember lett beteg miatta. Kinevetik az időjárás szabályozást, de még a legminimálisabbat is, még azzal sincsenek tisztában, hogy Kína is már nagyon régóta ezzel csinál magának esőt vagy ami éppen kell stb. Nincsenek tisztábban a modern technológiákkal és ezek negatív használatával, de még azokkal sem, amelyek már 10-20-30-50 évesek. Nem hajlandóak gondolkodni, nem hajlandóak bizonyítékokat figyelembe venni, minden csak összeesküvéselmélet nekik, sokszor még az is, ami már a nagypénzes médiában is benne van. Még azt sem képesek elképzelni, hogy a világ 100 legbefolyásosabb embere rendszeresen megbeszéli a dolgokat.

Sok ilyen emberre sokkal jellemzőbb a nihilista életmód, nagyobb valószínűséggel lesznek alkoholisták vagy cigifüggők vagy akár rosszabb.

Ezek után szerinted ki a hülye, ÉN vagy ezek az emberek? Kiket támogatsz, kiket nézel le, ENGEM vagy ezeket az embereket? Milyen ember barátja akarsz lenni? Ezeké az ostoba, mindenféle komoly dolgot kinevető embereké? Közéjük akarsz tartozni? Ha igen, akkor te is olyan leszel mint ők és te is megmaradsz azon a szinten mint ők! Jó dolog-e az, hogy ezen emberek között állandóan félned kell az igazságtól és a komoly témáktól?

Szerinted egy munkahelyen melyik fajta ember fogja nagyobb valószínűséggel meglopni vagy becsapni a főnökét? ÉN vagy a fentebb írt emberek?

Szerinted egy munkahelyen melyik fajta ember fog aljas, lejárató dolgot művelni a munkatársa ellen, ÉN vagy a fentebb írt emberek?

Szerinted egy párkapcsolatban melyik fajta ember értékesebb? ÉN vagy a fentebb írt emberek?

Sok vállalkozó panaszkodik arra, hogy az alkalmazottja becsapja vagy akár meg is lopja. Ez tudod miért van? Ez azért van, mert nagyon sok vállalkozó nem figyeli meg alaposan a figyelmeztető jegyeket, sőt, nagyon sok apró jellemzőről nem is tudja, hogy az további 5-10%-kal növeli annak a valószínűségét, hogy az adott ember erkölcstelenséget fog elkövetni. És persze nem is gondolja át annyira alaposan ezeket a dolgokat úgy ahogyan én.

Sok olyan vállalkozó van, aki inkább azokra hasonlít akikről írtam, az ilyen vállalkozó ösztönösen a hozzá hasonló embereket veszi inkább fel, utána pedig csodálkozik azon, hogy ezek az emberek állandóan becsapják vagy akár meg is lopják.

Ami nagy probléma, hogy nagyon sok ember tényleg nem érti a mondatokat, és nem tudja eldönteni azt, hogy kinek higgyen. Ha például engem betámad egy híresebb ember, olyankor sok buta ember egyszerűen elhiszi amit mond, akkor is, amikor messziről látszik, hogy össze-vissza hazudik és csak aljas módon karaktergyilkolást csinál. Könnyen lehet, hogy te is bizonytalan vagy. Ilyenkor nézd meg azt, hogy az engem támadó embernek milyen jellemzői vannak.

1191806_puzser-robert-008-vi.jpg

Például vannak-e elmezavarai, elmebetegségei? Jár-e kezelésre? Szed-e durva, pszichopata gyógyszereket? Ha ez utóbbi is van, akkor az egyébként eléggé durva, eléggé veszélyes elmebetegségeket és kifejezetten veszélyes cselekvéseket is jelenthet. (Ráadásul akik ilyen szereket szednek, azokat nagy valószínűséggel nem jól kezelik, csak simán zombiasítják, hogy kevesebb ártalmat okozzon.)Kisebb vagy nagyobb mértékben hazudozik-e más ember hozzászólásáról, íméljéről, mondandójáról?

Hazudik-e teljes nyugalommal egyes adatokról, pusztán csak azért, hogy a beszéde folyamatos legyen?

Vonzódik-e deviáns, undorító képekért, filmekért, zenékért, szövegekért?

Utálja-e például a magyar nemzeti jelképeket? A magyar politikai és gazdasági és kulturális érdekek ellen beszél?

Káromkodva és ordibálva beszél?

Drogozik? Reklámozza vagy támogatja a káros szerek használatát?

Milyen pártokra szavaz? Deviáns, magyar nemzeti értékeket gyűlölő, drogosokból, alkoholistákból, nihilistákból álló pártra szavaz?

Politikai érdekei szerint karakter gyilkol másokat?

Követ-e valamilyen soviniszta, más népeket vagy a szektán kívül mindenkit lenéző, mindenkit állatnak néző vallást?

Meghívják-e rendszeresen nemzetgyűlölő, hazug, idegen érdekeket kiszolgáló tévékbe és rádiókba?

Milyenek a barátai? Tisztséges, normális emberek? Vagy pedig aljas kis segnyalói csak, akik szívesen részt vesznek az aljas lejáratásaiban és hazudozásaiban? A barátai deviáns hajlamúak? Egészséges módon élnek vagy például alkoholisták, drogosok, hazudozók? Kinevetik-e a komoly témákat és a bizonyítékokat?

Egyébként akik engem betámadnak az interneten vagy bárhol, azoknál az embereknél teljesen konkrétan azt látom mindig, hogy mondat értelmezési zavaraik vannak, szándékosan vagy tudatlan módon hajlamosak hazudozni, sok esetben undorító, deviáns képet használnak már a fészbuk fejléc képükön is. A fészbuk ismerőseik között nagyon sokra ugyanez jellemző. Sokszor alapvető témákat és alapvető adatokat se ismernek, szóval nagyon felszínes emberek. Vagy például nagyon deviáns, lejárató fészbuk oldalak tagjai. És ezen kívül jó pár negatív jellemző szokott még lenni.

Úgy vettem észre, hogy ami negatív dolog írva van rólam az interneten, az egyszerűen mind sima hazugság, sokról alapból látszik hogy az, mindenféle ismeret nélkül is. Ha te ezek közül bármelyiket is elhitted, akkor az azt jelenti, hogy könnyedén becsaptak téged a hazug vagy ostoba emberek. Ami könnyen jelentheti azt, hogy te is eléggé buta vagy, mert rendkívül sok esetben, nagyon sok jelből látszik, hogy az adott ember hazug, gonosz vagy nagyon ostoba.

Ki az akit tisztelsz? Ki az akit támogatsz? ENGEM vagy azt a másik oldalt akiről itt írtam? Ha őket, akkor nagyon sajnállak, és akkor teljesen felesleges időt pazarolnod arra, hogy hozzászólást írjál nekem, mert egy idő után biztosan le leszel végleg tiltva. Lenézel, kinevetsz engem? Annak ellenére, hogy ezernyi hasznos írásom, videóm, egyéb dolgom van? Annak ellenére, hogy mindenféle bizonyítékokból, történésekből, statisztikákból, helyes logikából látszik az, hogy nekem van igazam? Akkor te maradsz ugyanabban a pocsolyában mint nagyon sok másik ember. És te és az utódod nagyon sok olyan hibát fogtok elkövetni, amit már régen könnyedén ki lehetett volna kerülni.

Ha nem támogatsz ENGEM és nem adod meg NEKEM a tiszteletet, akkor azzal saját magadat lököd el az értéktől!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1214035702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása