Barát Csaba blog

Lendér Csaba gonosz kis patkányról (T27)

2018. június 07. - BCS911

Van egy beteg lelkű, deviáns, ostoba, rosszindulatú, gonosz, tanuló gyerek. Lendér Csaba a neve, ilyen kis deviáns patkányok szoktak csinálni rólam valami nagyon gagyi, deviáns, rosszindulatú lejárató fészbuk oldalt vagy egyebet. Külön poén, hogy ez a kis szörnyeteg a Szent Benedek Általános Iskola tanulója vagy volt tanulója. Meg az ilyeneknél az is kérdés, hogy vajon az ilyen kis szörnyeteg, a neki nem tetsző osztálytársait milyen dolgokkal szokta támadni interneten?

A 300 fészbuk ismerősének egyesével elküldöm a nagy kérdést, hogy miért ismerőse egy ilyen lejárató, rosszindulatú deviáns kis patkánynak? Ez a gonosz működés szerinted is jópofa? Örülnél annak, ha ez a kis patkány vagy más csinálna rólad egy lejárató fészbuk oldalt? 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009645257171

Ez gonosz kis patkány például ilyen lejárató fészbuk oldalt csinált rólam, és egyébb beteg, deviáns, gonosz tevékenyésgei is vannak az interneten. A normális embereket arra kérem, hogy vegyék a fáradtságot arra, hogy az ilyen aljas lejárató oldalakat és csoportokat jelentsék a fészbukon.

https://www.facebook.com/groups/239778233265833/about/

 a büszke gonosz

csabalender.JPG

 

csabalender2.JPG

 a büszke troll

3.JPG

Ja egyébként ez a kis féreg és a hozzá hasonlóak nagyon nézhetik egész nap az oldalamat, mert ahogy fészbukra megírtam ezt a posztot, 1-2 percen belül büntetést kaptam a fészbuktól. Érdekes egyébként, hogy a fészbuk rögtön eleget tesz a troll férgek kamu kérésének, de amikor én jelentek egy valóban lejárató dolgot, akkor semmi nem történik. A fészbuk, jutub nagyon imádják védeni a másokat lejárató férgek jogait!

Azon se csodálkoznék, ha ez a kis szardarab titokban kicsi állatokat öldösne. Jó lenne, ha legalább szüleitől valami nagyon kemény büntetést kapna, mert nagyon könnyen lehet belőle felnőttként egy igazán beteg, deviáns ember. Az a fajta, aki például szerelmi féltékenységből megöli a nőjét vagy csak simán keresztbe tesz majd minden munkatársának, mert neki az aljasság az jópofa, főleg, ha a szintén beteg lelkű internetes követői lájkolják a beteg dolgait. Elég csak megnézni azt, hogy a lejárató oldalát milyen emberek követik, tipikusan olyanok, akiknek teljesen elmebeteg avatár és fejléc képeik vannak. Aki ismeri a szüleit, az szóljon nekik, mielőtt egy ennél is aljasabb és ennél is veszélyesebb, deviánsabb ember lesz belőle! Ez nem poén, a börtönökbe bekerülő férgek kis korukban ilyen kis aljasságokkal kezdik, és mivel nem kapnak ellen ütést, ezért egyre jobban a rossz irányba mennek.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr9514030746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása