Barát Csaba blog

Honnan tudod, hogy nincsenek igazi pártok a parlamentben? (T20)

2018. május 11. - BCS911

Honnan tudod, hogy nincsenek igazi pártok a parlamentben?

1.) Egyik sem akarja az oltási kötelezettséget megszüntetni, nem is beszélnek a témáról! Aki tud, az emiatt elköltözik az országból.

2.) Az egyértelműen látható és bizonyított globális permetezést egyik sem akarja leállítani, eleve nem is beszélnek a témáról!

3.) A nemzetközi fórumokon egyik sem akar egy globális születés szabályozás törvényt, nem is beszélnek a témáról. Inkább hagyják, hogy a bolondabb helyeken állandóan megduplázódjanak és elfoglalják ezzel a csökkenő létszámú népeket. És éhezzenek a saját országukban, mert ezek a szapora népek 20 millióból lesznek 100 millióan 100-200 év alatt.

4.) Egyik sem akarja különválasztani az egyházakat és az államot, egyik sem akarja elzárni az állami pénzcsapot az egyházaktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr4813907366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása