Barát Csaba blog

A geoengineering mögött lehetnek idegen lények? (T25)

2018. május 28. - BCS911

A geoengineering, globális időjárás szabályozás annyira durva dolog, hogy az ember ennél már elgondolkodik, hogy a legmagasabb szinten akár földönkívüli parancsnok is lehet mögötte. Itt azért érdemes leírni, hogy az emberiség történelmében a milliárdosok vagy egyéb emberi főnökök számtalanszor csináltak olyan dolgokat, amelyekkel magukat is mérgezték egy kicsit, szóval az önmérgezés nem logikátlan dolog emberi vezetőknél.

Ha például a Vénuszon, pontosabban a földje alatt élnek idegenek, azok simán megtehetik azt, hogy beszivárognak az emberek közé, kihasználva például a fejlettebb technológiát, és olyan dolgokra veszik rá őket amellyel elpusztítják a Földet. A pénz és a félelem miatt az emberek a szokásos módon követik a parancsokat, és mire tényleg észhez térnek, addigra már késő. A Vénusznak olyan kb. a gravitációja mint a Földnek, de egy nagyon beteg légköre van, ami miatt felperzseli a földet, üvegházhatás. Legalábbis a NASA-tól ezt tudjuk, ugyebár sosem lehet tudni, hogy a NASA mikor mond igazat, mert állandóan hazudik. Amit a geoengineeringnél csinálnak, annál az embernek sokszor az az érzése, mintha itt is egy halálos vénuszi felhőzetet csinálnának, ráadásul több millió tonna alumínium kiszórásával, ami mindent lemérgez, plusz ez a mesterséges felhőzet szépen felperzseli majd a bolygót, végül annyira megváltozik majd minden, a levegő összetétele stb., hogy kapunk egy Vénusz bolygót. És kizárólag a föld alatt lehet majd élni, de azt is csak addig, ameddig kitart a zárt mini ökoszisztéma, ami könnyen tönkremehet, elég 1-2 növényi betegség és vége.

 

venus-real_color_crop_tight.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5814009550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása