Barát Csaba blog

Világkormány már működik (T14)

2018. március 19. - BCS911

Sokan beszélnek arról, hogy majd lesz egy világkormány, ráadásul eleve az alap hatalmi törekvés is mindig ebbe az irányba megy, mint valami gravitációs törvényszerűség.

De néhány témakörből azt látjuk, hogy a világkormány nem csak lesz, de már most is működik, csak persze nem nyíltan. Például a globális permetezésről mindegyik nagy pénzes hivatalos tudományos intézet és mindegyik ország vezető mélyen hallgat. Pedig mi is és ők is pontosan tudják, hogy ez egy 100%-osan valós dolog, és hogy kb. 2005 óta brutálisan sokszor szórnak, vannak olyan hónapok, hogy szinte minden nap szórnak. De ezen kívül jó pár olyan dolog van, amiről emberek millió rögtön látják, hogy hatalmas kamu, és már nekünk kínos, hogy egy-egy ilyen esetnél akár dolgok tucatjait nevetségesen elrontják a hazudozó kormányok.

Ami például kínosan átlátszó mindenki számára, az a híres 9/11-es terror támadás a két nagy torony ellen. Ami közelében leomlott egy harmadik épület a semmitől, de eleve a két torony is tökéletes épület robbantásos módszerrel esett össze, plusz a bemondó túl korán közli az összeomlást, plusz utána is számtalan kínos hiba. A lényeg, hogy a többi ország vezetői erről is mélyen hallgatnak, még azok az országok is, amelyek elvileg rosszban vannak usával, mint például Oroszország. Ha valóban független országok lennének, kifejezetten büntető intézkedéseket kellene hozniuk usa ellen, mert ilyen nevetségesen átlátszó önterror támadásokat csinál, már csak azért is, mert ártatlan civileket öldösnek meg ezekben, igaz nem túl sokat.

Jó persze azokból is sok van, akik a legátlátszóbb politikai és egyéb kamukat sem képesek felfogni, értelmezni, nem képesek vagy eleve nem hajlandóak tényeket elfogadni. Az ilyen emberekkel nem tudunk mit kezdeni, legalábbis alulról nem, ők olyanok mint a macskák, csak úgy elvannak, az emberek bonyolult dolgait nem értik és nem is akarják megérteni. Alapvetően a mi erkölcsi és intelligencia szintünk sokkal nagyobb ezeknél, szóval nekik kell igazodniuk hozzánk, nem pedig fordítva.

Ja és persze a világkormány működése a médiából is nagyon látszik, gyakorlatilag az összes nagy pénzes média szinte 100%-ban ugyanazokat a híreket fújja, ugyanazokat a rendkívül fontos dolgokat hallgatja el, és már a lejáratások is nevetségesen ugyanolyan klisék mentén zajlik. Meg olyan dolgokról beszéltetik az egész világot egy évig, ami normál esetben sosem kerülne a figyelem középpontjába. Ne érdekeljen, hogy ezek a bábok miket ugatnak, mit szeretnek vagy mit nem szeretnek. Senki ne akarjon ezeknek megfelelni, mert abból hosszútávon csak hatalmas pusztulás lesz. Nekik kell hozzánk igazodni, nem pedig fordítva.

Szóval több dologból az látszik, hogy a világkormányzás már működik, de ez nem jelenti azt, hogy ezen belül ne lennének kisebb vagy akár nagyobb harcok országok között vagy éppen kultúrák között. Alapvetően az emberiség 99%-a számára a jövő rengeteg rossz dolgot fog hozni, ne reménykedj semmiféle aranykorban, az most tuti nem lesz, ilyen világban csak azok ígérnek jó éveket akik nem ismerik a világot vagy szándékosan hamis próféták.

Ha a 100%-ot tudnád hozni a magad szintjén, akkor is számtalan rossz folyamatban leszel résztvevő, ezt nem lehet elkerülni!

Ha értékes véleményt akarsz hozzáfűzni a témához, akkor az alkalmasan@gmail.com-ra írhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6513751448
süti beállítások módosítása