Barát Csaba blog

Pár dolog a nőkről (T10)

2018. március 13. - BCS911

A mai világban vannak olyan gonosz bandák akik össze-vissza hazudoznak a nemek egyenlőségéről, tagadva fizikai, biológiai tényeket. Ezért leírok pár dolgot a nőkről, ami megmagyarázza azt, hogy a nők miért nem tudnak például annyira vezérek és sikeres tudósok lenni mint a férfiak.

A nők nem csak külsőre mások, az agyi felépítésük is más, a hormon rendszerük is más, ami megint egy olyan dolog ami kihat a gondolkozásra is. Ha egy társadalomban több ezer éven keresztül a szokásos férfi-nő házasság van, és a szokásos szerepköri leosztások, az megint csak beleivódik a dns-be, és genetikailag is hajlamosabbak lesznek úgy gondolkodni, hogy ezeket az életpályákat szeretnék.

A gondolkodásukra nagyban kihat az, hogy már előre tudják azt, hogy ők tudnak gyereket szülni, a férfiak viszont nem. Ez pedig erőteljesen abba az irányba tolja a párkeresést, hogy a nők rendkívül passzívak lesznek és csak egy helyben várják a rengeteg férfi ajánlatát.

A nők jellemzően kevésbé akarnak feltűnni, kevésbé akarnak harcolni, ez pedig eleve magával hozza azt, hogy a tudományban és sokféle helyen a férfiak érnek el eredményeket.

A passzívabb létforma ellenére a nőket erőteljesen támogatja a társadalom, ezért a modern társadalmakban is sokkal kevesebb női hajléktalan van. A veszélyesebb, megterhelőbb munkahelyeken szintén kevesebb nő dolgozik. Továbbá vannak olyan kényelmesebb munkakörök ahol a nők aránya rendkívül magas. Rendkívül sok férfia hajlandó eltartani a nőt úgy, hogy a nőnek ne kelljen munkahelyre járnia.

A nők sok munkahelyet elnyernek a férfiak elől, egyszerűen csak azzal hogy nők. Ha például van egy férfi bolt tulajdonos, és választania kell egy női vagy egy férfi eladó között, akkor ő inkább a nőt válassza, mert azt szebbnek látja.

A régi társadalmakban jellemző volt az, hogy a nőket a szülők tervezetten adták el feleségül, plusz a nők igényei sokkal alacsonyabbak voltak, mert az agyukat nem befolyásolta a tv. Ez nagy előny volt a férfiak számára, mert így sokkal gyorsabban lett feleségük és sokkal gyorsabban lett emiatt gyerek. A modern társadalomban a nők igényei sokkal magasabbak lettek és mivel nincs tervezett házasság a szülők parancsa alapján, ezért a férfiaknak állandóan keresgélniük kell. Ha a férfiak nem keresgélnek, nem erőlködnek a kapcsolatkeresésben, akkor jellemzően nem is jönnek létre addig kapcsolatok, és így a gyerek is sokkal később lesz, vagy eleve nem is lesz mert kifutnak az időből. Ha a férfiak nem ajánlkoznának, akkor pillanatok alatt eltűnne egy-egy nép, mivel a nők végtelenül passzívak párkapcsolat létrehozásában.

Az európai modern társadalomra jellemző hiba, hogy az európai férfiak túlzottan kedvesek a nőkkel, eltúlzott kedvességet mutatnak feléjük. Felborítják a sorrendeket, például nem a férfi megy elől, hanem a nőt engedik előre, felborítva ezzel a természetes rendet. De ez nem fog sokáig tartani, mert jellemzően a fehér európai emberek most már rendkívül kevés gyereket csinálnak, és sokkal később, ezért egyszerűen eltűnnek majd.

Ha értékes véleményt akarsz hozzáfűzni a témához, akkor az alkalmasan@gmail.com címre írhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr3613735632
süti beállítások módosítása