Barát Csaba blog

MSZP és baloldali szavazóknak (T09)

2018. március 12. - BCS911

Ezt kifejezetten olyan embereknek írom, akik valamilyen oknál fogva azon gondolkodnak, hogy az MSZP-re szavaznának. Nagy valószínűséggel ezek olyan emberek, akik nem ismerik az MSZP múltját és nagyon keveset tudnak az ezernyi bűneikről. Próbálj rákeresni a régi hírekre és az MSZP-vel kapcsolatos összefoglalókra, azokból láthatod, hogy az MSZP mennyi választási ígéretet szegett meg. Ez nagyon fontos rész, mert választások előtt számtalan dolgok megígérnek, nem szabad felülni olyan ember ígéretének, aki erkölcsileg már megbukott ezzel is. Talán sokan azért szavaznak az MSZP-re, mert beveszik azt a rendkívül felületes reklám maszlagot, hogy a baloldal szociálisan érzékeny és hogy a baloldal a szegényeket akarja segíteni a gazdagokkal szemben, de ezernyi múltbéli dologból tudhatod, hogy ez nem igaz, igazából nem is értem, hogy sok ember fejében miért lakozik ilyen fajta kép.

Ha van jellemzője a „magyar” baloldalnak, akkor az csak annyi volt, hogy végtelenül aljas módon magyar és nemzet gyűlölőek voltak, uralkodásuk alatt kifejezetten többször támadtak magyar jelképeket, magyar nemzethez tartozó kulturális dolgokat, mint például írókat, szobrokat. Olyan szinten nyaltak a globalista nagytőkének, hogy azt egy transzvesztita, szélső liberális, globalista hívő is megirigyelhetné. A hozzájuk tartozó, őket kiszolgáló média pedig mindig annyit csinált, hogy aki Magyarországon magyar akart lenni, vagy ha kényelmetlen igazságokról mert beszélni, azt állandóan nácinak hívták. Egyébként ha valaki nácizik, az olyan embert jobb messzire elkerülni, mert nagyon ostobának és nagyon aljasnak kell lenni ahhoz, hogy valaki másokat nácizzon. Hiszen már a szóhasználata is eleve teljesen téves, maximum a második világháborús német katonákat van értelme nácinak hívni.

Amire még emlékszem, hogy az MSZP-hez tartozó politikusok és egyéb üzletemberek, rengeteg magyar céget nem fizettek ki, hiába végezték el a munkát, egyszerűen azért, mert tudták azt, hogy az átlag senki nem fogja tudni utolérni a nagy hatalommal rendelkező politikusokat és üzletembereket. Ezek a baloldalhoz tartozó emberek még most csinálnak olyat, hogy egyszerűen nem fizetnek ki alkalmazottakat és cégeket, és egyszerűen lelépnek mások pénzével, pedig most nincsenek hatalomban. Legutóbbi ilyen ügy, hogy rengeteg diákmunkás pénzével lelépett egy baloldali MSZP-s figura. Gondolj bele hogy miféle családokból, miféle bandákból kerülnek ki olyan emberek, akiknek eleve az a hobbijuk, hogy szándékosan nem fizetnek, ez már tényleg olyan, mintha ezek az emberek egy gonosz vallást követnének, ahol gyerek koruktól kezdve kifejezetten a gonoszságra nevelik őket.

Elvileg lehetséges az, hogy globalista hívők szavaznak MSZP-re és „magyar” baloldali pártokra, hogy létrejöjjön az egységes Európa. Ezek az emberek maguk alatt vágják a fát, mert ezek a pártok kb. mindig bűnözést, rombolást és/vagy szegénységet hoznak. És bármikor tökre tehetik bármelyik területet, az ilyen szavazónak hiába van szuper állása, a romboló párt miatt az is bármikor tönkremehet, vagy az élete egyéb részén gáncsolhatják el rendkívül durván és igazságtalanul, például egy bírósági ügyben.

Ami még lehetséges, hogy a magyarságot gyűlölő, magukat nem magyarnak tartó emberek szavaznak szándékosan olyan pártokra, amelyekről tudják, hogy gyűlölnek minden magyar hazafiasságot. Ezek ugyanúgy maguk alatt vágják a fát és ugyanúgy megszívathatják vele magukat, mint ahogy azt az előző bekezdésnél leírtam.

Ha értékes véleményt akarsz hozzáfűzni a témához, akkor az alkalmasan@gmail.com címre írhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5813733640
süti beállítások módosítása