Barát Csaba blog

A sátánizmus egy rendkívül gonosz, szándékosan romboló vallás, tele elmebeteg gyilkosokkal (T21)

2018. május 12. - BCS911

Mivel nagyon sok a buta és gonosz ember, ezért nem csoda, hogy vannak gyilkos, gonosz vallások. Ilyen például a sátánizmus is, aminek az elmebeteg kiagyalói sok mondatban a kereszténység ellen mennek.

A sátánizmus nem egy jópofiság, ez nem csak gagyi emberek gyerekes vallás ellenessége. Hogy mit mond egy sátánista, abból semmit sem kell elhinni, össze-vissza hazudnak, gyakorlatilag elkezdenek olyan dolgokat mondani a kereszténységről amiket például ateisták szoktak mondani, annyi különbséggel, hogy ezek nem ateisták, hanem Lucifert imádó elmeroggyant hívők. Ha csak simán vallás ellenesek lennének, akkor nem lennének sátánista vallás követők. Akkor például nem sátánistának hívná magát az adott ember, hanem ateistának, a kettő között rendkívül nagy különbség van.

A sátánizmus legfontosabb lényegi része a gonoszság. Ez pedig lehet bármi ami ártalmas, hazudozás, lopás, csalás, gyilkolás. Ezért van az, hogy minden évben vannak olyan bűnügyi hírek, hogy egy sátánista megölt valakit. Sátánisták egyik szokása, hogy gyerekeket rabolnak és ölnek meg. Nagy valószínűséggel valamelyik általuk elképzelt gonosz lénynek mutatnak be ezzel áldozati felajánlást. De egyébként a sátánisták bárkit szívesen megölnének, nem csak gyerekeket, nagyon beteg emberekről van szó! Amikor egy elembeteg sátánistának nagy hatalma van, az bizony az egész bolygóra nézve rendkívül veszélyes! Az ilyen ember nem csak simán leszarja például a súlyos környezet szennyezést, de ha választhat az alternatívák között, szándékosan olyan dologra szavazz, amiről tudja, hogy rendkívül ártalmas az egész bolygónak, és az sem érdekli, ha ezzel a saját családját is mérgezi, minél pusztítóbb dolgot hoz létre, ő annál boldogabb, mert például azt képzeli a beteg fejében, hogy a túlvilágon majd Lucifer megdicséri. A sátánisták olyan súlyosan elmebeteg elméleteket találnak ki maguknak a semmiből, hogyha például nagyon sok pusztítást sikerül végrehajtaniuk a világban, akkor a pokolban majd menő helyet fognak kapni, vagy például szuper képességeket kapnak, szuper nagy erőt és hasonlókat, mint egy képregényben! Itt nem az a fő probléma, hogy teljesen kamu mesékben hisznek, ahogyan sok-sok hívő mindenféle vallásban, hanem hogy ezek rendkívül veszélyesek, mert szándékosan gonoszságot akarnak elkövetni!

Minimális alap, hogy a sátánizmust teljes mértékben be kell tiltani, teljes mértékben el kell tüntetni a például gyilkosságra, csalásra, lopásra stb. gonoszságra felbujtó irományaikat. És persze nyilvánvaló, hogy ilyen emberek nem kerülhetnek semmilyen állami helyre és el kell tőlük kobozni az átlagosnál sokkal nagyobb vagyont, ha esetleg rendelkeznek ilyennel.

Itt egy rendkívül komoly problémáról van szó. Ha például az emberiség feltalál egy olyan eszközt, amivel egy ember könnyedén elpusztíthatja az egész Földet, akkor egy sátánistának az lesz a legelső dolga, hogy ezt a fegyvert bevesse és mindet elpusztítson!

A témával kapcsolatban az alkalmasanKgmail.com címre lehet véleményt küldeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8813909308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása