Barát Csaba blog

Amitől sokszor leszek szomorú (T13)

2018. március 15. - BCS911

29027220_1809050086065569_315856182356486137_n.jpg

 

Ha esetleg boldogan érezném magam, akkor a globális permetezés mindig elszomorít. Mert tudom, hogy folyamatosan gyűlik az én szervezetemben is felfele a rengeteg alumínium és egyéb súlyosan mérgező fémek amiket kiszórnak. Pluszban elszomorító, hogy az emberek teljesen npc-ként viselkednek, az egészből semmit nem akarnak felfogni. Pluszban elszomorító, hogy az összes jól fizetett tudós mélyen kussol mert félti a fizetését, miközben megdöbbentő értékeket mérnek. Plusz számtalan probléma jön még az egész természet tönkretételéből.

A sok gyereknek eléggé furcsa érzés lesz majd, hogy születésüktől fogva mérgezve vannak állandó permetezéssel is, bár sokuk lehet sosem lesz képes felfogni. Ráadásul az alumínium agyromboló hatása miatt könnyen előfordulhat, hogy tényleg zombik fognak járkálni mindenhol, egy kicsit olyan lesz mint a filmekben. Az MSZP-re és a Fideszre szavazó országban ez lehet nem nagyon fog feltűnni.

Mélyen nyomasztó az is, hogy a világot uraló és globális permetezést támogató uralkodókat nem tudom elfogni és megfelelő helyre tenni, mert nincs meg a hozzá a szükséges hadsereg, erő. Annyira igazságtalan és undorító ez a világhelyzet, hogy az embernek simán elmegy minden életkedve.

Ezer, nem, inkább 10 ezer atombomba is sokkal egészségesebb lenne mint ez a végtelenül aljas globális permetezés. Az összes ismert ember egy visszafogott ****** érdemelne minden évben, egyszerűen csak azért, mert a témáról való hallgatásuk súlyos bűncselekmény.

Ami legrosszabb, hogy a globális permetezésnek simán lehet egy olyan célja, hogy ténylegesen lassan, de biztosan lenullázzák a bolygót, az elit túlél, és azután eljön az ostoba fejük által elképzelt világkormány, aminek esetleg lenne majd egy császárra is, csak hogy szigorúan piramis felépítésű legyen a rendszer. Persze az is rosszul működne, mert valójában ostobák.

És persze a média cégek felelőssége is rendkívül nagy, külön kínzókamrát kellene felépíteni számukra, csak hogy vissza kapják azt, amit csak a hallgatásukkal okoznak.

Mellékesen hiányzik a valódi kék ég is, állandóan csak a ronda, fehéres, szürkés, ezüstös rondaságot látni! Voltaképpen sok gyerek nem is tudja milyen az igazi kék ég, mert állandóan csak a szürkés-fehéres mocskot láthatják.

Ha a globális permetezéssel tönkre vágják az ózonréteget is, akkor úgy tönkretehetik az egészet, hogy a bolygó örökre halott lesz.

Ahol még vannak nagy erdők, ott érdemes óvatosnak lenni, mert könnyen leéghet az egész, az utóbbi 15 évben egyre gyakoribbak a hatalmas erdő tüzek.

Minden egyes falat étel, sokszor minden levegő vétel mérgező fémrészecskével szennyezett, emberek 100 milliói vagy akár milliárdok fognak Alzheimerben és egyéb olyan betegségektől szenvedni, amelyeket a mérgező fémek okoznak. Akik születésüktől fogva részesei az állandó globális permetezésnek, azoknál talán már 40 éves korukra felgyűlik annyi mérgező anyag a szervezetükben, hogy előjönnek ezek a betegségek.

Ha értékes véleményt akarsz hozzáfűzni a témához, akkor az alkalmasan@gmail.com címre írhatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr3213739920
süti beállítások módosítása