Barát Csaba blog

Indexes dolgozó részt vesz az embercsempész munkában (T06)

2018. március 08. - BCS911

Ez egy nagyon érdekes videó, mert gyakorlatilag láthatjuk azt, hogy egy magyar, indexes dolgozó hogyan vesz részt az afrikai gazdasági migránsok behozatalában. A tengeren keresztül naponta ezreket vagy 10 ezreket hoznak be így Európába. Voltaképpen embercsempészek, csak úgy álcázzák magukat, mintha éppen embereket mentenének, de ezek minden nap ezt csinálják. Próbálnak minden kiskaput kihasználni ahhoz, hogy minél többet hozzanak be. Egyik ilyen kiskapu, hogy a migráns hajótöröttnek álcázza magát akin aztán rögtön segítenek a hős liberális, szent, jóságos megmentők. Nagyon sok pénzt kapnak azért, hogy minden nap ezt csinálják.

Egyébként vannak olyan tengeri részek Európa és Afrika között, ahol annyira kicsi a távolság, hogy akár úszva is meglehet tenni vagy éppen egy sima gumicsónakkal, legalábbis akkor, ha jó idő van.

Konkrét matematikai és fizikai tény, hogy a befogadással kizárólag annyi történik, hogy az élhető, gazdag helyek is szegények és lepusztultak lesznek. Alapvetően senkit sem szabad befogadni Európán kívülről, akkor sem, ha már egymást eszik tömegek a tönkrement természet és tönkrement gazdaság  miatt. A befogadás itt nem jóság, hanem kifejezetten rombolás, kifejezetten gonoszság, ezt azoknak írom, akik nem ismerik a rendszer működést és hogy a valóságban miből mi következik, egyszerűen az van, hogy bizonyos esetekben az embereken való segítés az nem jóság, hanem pont az ellenkezője.

Ha valóban probléma a csökkenő lakosság, a robotizáció ellenére, akkor kemény eszközökkel rá kell venni a fehér nőket, hogy több gyereket szüljenek! És kerülni kell a császármetszések túlzott gyakorlatát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baratcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr4913724538
süti beállítások módosítása